Το τρικ για μεγαλύτερα μάτια και λαμπερό βλέμμα

Το τρικ για μεγαλύτερα μάτια και λαμπερό βλέμμα

Λίγα απλά βήματα στη ρουτίνα του μακιγιάζ σου είναι το μόνο που χρειάζεσαι για να δώσεις έμφαση στα μικρά μάτια σου.

Πιστεύεις ότι δεν έχεις δώσει την απαραίτητη σημασία σε ένα από τα πιο εκφραστικά σημεία του σώματός σου, τα μάτια σου; Θεωρείς ότι έχεις μικρά μάτια και ότι το βλέμμα σου δείχνει ταλαιπωρημένο και βαρύ; Λύσεις υπάρχουν για όλα, αρκεί να διαβάσεις όλα τα παρακάτω και να βάλεις κάποιες πρακτικές στο πρόγραμμά σου. Δηλαδή, πάρε χαρτί και μολύβι.

Τάνια Ζερβού

ye, bye μαύροι κύκλοι
Ένα κουρασμένο και σκοτεινό βλέμμα μπορεί να κάνει τα μάτια σου να δείχνουν πολύ μικρά, ακόμα και αν δεν είναι. Με την σωστή απόχρωση concealer – μάθε πώς θα την βρεις εδώ – θα καλύψεις τους μαύρους κύκλους και τις δυσχρωμίες. Ένα πολύ έξυπνο tip είναι να ανακατεύεις το concealer με την κρέμα ματιών προκειμένου να διατηρείς πάντα ενυδατωμένη την ευαίσθητη αυτή περιοχή ενώ παράλληλα έχεις καμουφλάρει την σκούρη απόχρωσή της.

Νude waterline

H δύναμη ενός nude μολυβιού στο εσωτερικό των ματιών είναι σχεδόν μαγική! Χρησιμοποίησε ένα κρεμώδες μαλακό μολύβι στην γραμμή των κάτω βλεφαρίδων για να δώσεις έξτρα φως στο βλέμμα σου. Επίσης, αυτό είναι ένα καλό τρικ για να κρύψεις το hangover, καθώς αποσπά την προσοχή από τις κοκκινίλες.

Στροφή προς τα πάνω
Το τρικ για μεγαλύτερα μάτια και λαμπερό βλέμμα
Σίγουρα θα έχεις έστω και ένα ψαλίδι βλεφαρίδων στον νεσεσέρ σου το οποίο είμαι σχεδόν βέβαιη ότι ξεχνάς να χρησιμοποιείς. Με μόνο 20 δευτερόλεπτα εφαρμογής στο κάθε μάτι θα πετύχεις συγκλονιστικά αποτελέσματα!

Killer Eyeliner
Για να ενισχύσεις το σχήμα των ματιών σου αλλά και τις βλεφαρίδες σου, κάνε μια πολύ λεπτή γραμμή eyeliner από την μέση του βλεφάρου με φορά προς την εξωτερική γωνία. Το βλέμμα σου θα δείξει πιο ανασηκωμένο και σαγηνευτικό στη στιγμή!

 

Mascara.

Το αγαπημένο καλλυντικό του μισού γυναικείου πληθυσμού και είμαι σίγουρη πως είναι και δικό σου. Γιατί; Μα φυσικά επειδή με μία και μόνο στρώση (ακόμη και αν ποτέ δεν βάζεις μία στρώση) τα μάτια σου παίρνουν άλλη διάσταση! Δώσε μεγαλύτερη ένταση στο κέντρο για πιο ανοιχτά μάτια ή και στις έξω βλεφαρίδες για πιο γατίσιο αλλά ταυτόχρονα ανοιχτό βλέμμα.

Highlight (μα φυσικά!)

Το highlighter είναι πια αναπόσπαστο κομμάτι της διαδικασίας του μακιγιάζ. Με ένα λεπτό, τοποθέτησε λίγη ποσότητα στην εσωτερική γωνία του ματιού σου. Με αυτό θα πετύχεις ένα πιο φωτεινό αποτέλεσμα και συνεπώς πιο ανοιχτά μάτια.

Σχήμα στα φρύδια
Ως γνωστόν, τα φρύδια αποτελούν την κορνίζα των ματιών, γι αυτό φρόντισε να είναι πάντα περιποιημένα. Για να φανούν τα μάτια πιο ανοιχτά πρέπει να πλαισιώνονται από καθαρά και καλοσχηματισμένα φρύδια που θα δώσουν την ανάλογη ένταση στην εικόνα σου. Προσοχή! Πολλές φορές, ακόμη και τα μεγάλα μάτια, μπορεί να φαίνονται πιο μικρά εξ’ αιτίας των παραμελημένων φρυδιών!

www.missbloom.gr

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr