Τι κάνει η Sharon Stone και στα 59 της δείχνει 45;

Τι κάνει η Sharon Stone και στα 59 της δείχνει 45;

Οι ασκήσεις πάντως που κάνει στην μπανιέρα της είναι ιδιοφυείς!

Δεν καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάω; Θα καταλάβεις ευθύς.

Είναι αδύνατον να πιστέψεις ότι η Sharon Stone είναι σχεδόν 60 χρονών.

Το 2001 η ηθοποιός υπέφερε από αιμορραγία στον εγκέφαλο. Έτσι πέρασε 2 χρόνια μαθαίνοντας να περπατάει και να μιλάει από την αρχή. Τελικά, όμως, από ότι λέει η ίδια όλο αυτό την έκανε να δει από διαφορετική οπτική το γήρας και το θέμα της υγείας της.

Ένα από τα tips που ακολουθεί και η ίδια είναι το να βρίσκει τρόπους για να γίνεται δημιουργική στο θέμα της άσκησης. “Κάθε φορά που γυμνάζομαι κάνω κάτι διαφορετικό βασιζόμενη σε ποιο σημείο του σώματος θέλω να δουλέψω τη συγκεκριμένη στιγμή”, λέει η ίδια.

H Sharon Stone γυμνάζεται 4-5 φορές την εβδομάδα και κάνει pilates, ασκήσεις για όλο το σώμα, ασκήσεις ενδυνάμωσης, γιόγκα και χορό. Αν, όμως, δεν έχει χρόνο για το γυμναστήριο ασκείται στο σπίτι κάνοντας ασκήσεις για τα πόδια στην μπανιέρα της έχοντας και αντίσταση από το νερό.

Δεν πίνει αλκοόλ, καφεϊνη και δεν τρώει γλουτένη!
“Έπινα πολύ λίγο η αλήθεια είναι. Αλλά πριν από 7 χρόνια ήμουν στο γυμναστήριο μαζί με τη Μadonna με την οποία είμαστε στην ίδια ηλικία. Λέω, λοιπόν, στον προπονητή του “τι κάνω λάθος; Μάθε τι κάνει η Madonna και έλα πες μου”. Ήρθε μετά από λίγο και μου είπε ότι δεν πίνει αλκοόλ. Έτσι αποφάσισα να το κόψω εντελώς. Και είδα τεράστια διαφορά”, λέει η ίδια.

Επιπλέον αποφεύγει ό,τι περιέχει γλουτένη.

Η Sharon Stone μαγειρεύει στο σπίτι!
Η ίδια λέει ότι η διατροφή της άλλαξε δραματικά από όταν μεγάλωνε στην Πενσιλβάνια τη δεκαετία του 70. Τότε τα περισσότερα γεύματά της αποτελούνταν από πατάτες και μακαρόνια. Πλέον τρώει πολύ κινόα, φακές και λαχανικά. “Δεν τρώω επεξεργασμένες τροφές αλλά δεν μπορώ με τίποτα να βγάλω από το μυαλό μου τα πατατάκια”.

Τι τρώει, όμως, καθημερινά;
Για πρωινό προτιμάει γιαούρτι με φρούτα. Αν θέλει να φάει κάποιο σνακ τρώει μια χούφτα ανάλατους ξηρούς καρπούς και το μεσημέρι συνήθως επιλέγει θαλασσινά ή στήθος κοτόπουλο. Μαζί με αυτά τρώει πάντα ψητά ή βραστά λαχανικά και μια φέτα ψωμί ολικής άλεσης.

Τέλος για βραδινό επιλέγει ωμές σαλάτες με άπαχη πρωτεΐνη.

www.keepup.gr

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

Ενισχυμένη Μαύρη Πεύκη. Ισχυρότερη σύσφιξη και ανόρθωση!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr