Πως θα ξαναλάμψει το δέρμα σου και θα εξαφανισθούν φθορά, κηλίδες, χαλάρωση και κούραση.

Πως θα ξαναλάμψει το δέρμα σου και θα εξαφανισθούν φθορά, κηλίδες, χαλάρωση και κούραση.

Κούραση, ξενύχτι, κακή διατροφή, στρες ,κάπνισμα ,όλα αυτά γράφουν στο πρόσωπο μας. Αμέσως μετά την κατάχρηση των δυνατοτήτων μας το δέρμα αντιστέκεται εκδηλώνοντας φθορά θέλοντας να μας προειδοποιήσει. Είναι ένας μηχανισμός. Το πρώτο που συμβαίνει είναι να χάνουμε την λάμψη μας. Όλες οι τοξίνες που φωλιάζουν ξαφνικά μέσα μας καθρεφτίζονται αιφνιδίως και στο πρόσωπο μας. Το δέρμα μας είναι ένα όργανο και δείχνει πως αισθάνεται ο εσώτερος εαυτός μας. Τοξινώνεται ακόμη και με την βαθιά στενοχώρια. Γι αυτό σε όλα πρέπει να έχουμε ένα μέτρο.

Διατροφικό μυστικό για λάμψη και φωτεινότητα.

Μάνγκο, ανανάς, καρότα. Πρόκειται για τρεις εξαιρετικές τροφές που θα σε κάνουν να ξαναδείς τον εαυτό σου ακόμη πιο όμορφο.Πλούσια σε βιταμίνες Α και C θα δώσουν την χαμένη υγρασία και θα συγκρατήσουν την υγρασία στο δέρμα (προσθέστε εάν επιθυμείτε στην καθημερινή διατροφή σας πολύχρωμες σαλάτες και όσπρια ενώ θα είναι καλό για λίγο καιρό να απαλλαγείτε απο τις τοξίνες του κρέατος αντικαθιστώντας το κόκκινο κρέας, με μανιτάρια ή ψάρια ή κοτόπουλο)

Αιτία θαμπής όψης: Η συστολή των αιμοφόρων μικροαγγείων της επιδερμίδας.

Συνταγή λεύκανσης και σύσφιξης προσώπου.

-Έλαιο νυκτός, ώστε  να απαλλαγείς από την θαμπή επιδερμίδα να χάσεις τις σκούρες κηλίδες και να επανορθώσεις το χαλαρό περίγραμμα του προσώπου. 

Για την συνταγή σου θα χρειαστείς:

 

30 ml λάδι ελίχρυσου
3 σταγόνες αιθέριο έλαιο κυπαρίσσι
3 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμόνι
2 σταγόνες αιθέριο έλαιο περγαμόντο

Το έλαιο ελίχρυσου  εξολοθρεύει τις ρυτίδες και δίνει ένα φίλτρο λάμψης και μπότοξ, το κυπαρίσσι ενισχύει την αντιγήρανση, το γεράνι θα αποκαταστήσει την χαμένη σου λάμψη και θα επαναφέρει υγιή και ανθεκτικά κύτταρα ενώ το λεμόνι και το περγαμόντο θα συμβάλουν στην λεύκανση αλλά και θα αυξήσουν το  κολλαγόνο. Η κρέμα είναι αναπλαστική.

Λάδι ελίχρυσος. Ισχυρό αναπλαστικό αντιρυτιδικό.

Αιθέριο Έλαιο Κυπαρίσσι

Αιθέριο Έλαια Λεμόνι (Lemon) Το αποτοξινωτικό!

Αιθέριο Έλαιο Περγαμόντο σε ειδική προσφορά!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr