5 τροφές που μπορούν να σκοτώσουν την ανδρική λίμπιντο

5 τροφές που μπορούν να σκοτώσουν την ανδρική λίμπιντο

Συνήθως επικεντρωνόμαστε στα φαγητά ή τα συστατικά που μπορούν να εκτοξεύσουν τη λίμπιντό μας και να μας απογειώσουν στο σεξ. Γνωρίζετε όμως ότι υπάρχουν και εκείνα που μπορεί να έχουν ακριβώς αντίθετη επίδραση;
Κι όμως υπάρχουν τροφές που μπορούν πραγματικά να σκοτώσουν κάθε διάθεση και επιθυμία ενός άνδρα για σεξ. Οχι μόνο συναισθηματικά αλλά κυρίως… λειτουργικά. Δείτε ποια είναι αυτά:

1. Aλάτι
Η υψηλή πρόσληψη νατρίου είναι ένας σημαντικός παράγοντας που συμβάλλει στην υψηλή πίεση του αίματος, που σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη από το Πανεπιστήμιο Tulane στη Νέα Ορλεάνη, προκαλεί στυτική δυσλειτουργία που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με φάρμακα.

2. Σόγια
Μια μελέτη του Χάρβαρντ διαπίστωσε ότι μια διατροφή πλούσια σε σόγια μπορεί να οδηγήσει σε στυτική δυσλειτουργία. Αυτό συμβαίνει γιατί η σόγια έχει οιστρογονικές ιδιότητες, δηλαδή τις ιδιότητες των θηλυκών ορμονών, που μπορούν να μειώσουν τα επίπεδα της τεστοστερόνης.

3. Φαγητό σε κονσέρβες
Μέσα σχεδόν σε κάθε δοχείο υπάρχει μια επένδυση που περιέχει δισφαινόλη Α (BPA). Οι άνδρες που εκτίθενται σε υψηλά επίπεδα ΒPA έχουν τέσσερις φορές περισσότερες πιθανότητες να αναφέρουν στυτική δυσλειτουργία και επτά φορές περισσότερες πιθανότητες να αναφέρουν προβλήματα με την εκσπερμάτιση.

4. Τρανς λιπαρά
Είναι μεταξύ των χειρότερων μακροθρεπτικών συστατικών για την καρδιαγγειακή υγεία και ως γνωστόν οι επιτυχείς στύσεις εξαρτώνται από την αποτελεσματική λειτουργία της καρδιάς.

5. Ζάχαρη
Μελέτες δείχνουν ότι τα επίπεδα τεστοστερόνης μπορούν να μειωθούν μέχρι και 25% μετά από μια έκρηξη σακχάρου στο αίμα. Και όταν μειώνεται η τεστοστερόνη, μειώνεται παράλληλα και κάτι άλλο…

www.medinova.gr

Maca Powder Μάκα. Βιολογική ρίζα σε δισκία.

Catuaba (για λίμπιντο)

Νταμιάνα βότανο για τον προστάτη,την ανδρική σεξουαλικότητα κ.α

Σερενόα.. Βότανο για τον προστάτη και την ανδρική λίμπιντο.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr