8 Ιδέες για κουρέματα για πρόσωπα με έντονη μύτη!

8 Ιδέες για κουρέματα για πρόσωπα με έντονη μύτη!

Όλες οι γυναίκες έχουμε πάνω μας ένα χαρακτηριστικό που δεν μας αρέσει και τόσο πολύ. Όμως οι ατέλειες αυτές του προσώπου μας είναι που μας κάνουν μοναδικές και που αποτελούν κομμάτι της γοητείας μας. Υπάρχουν άλλωστε τόσοι τρόποι για να τις καλύψουμε διακριτικά ενισχύοντας άλλα χαρακτηριστικά μας που δεν χρειάζεται να μας ανησυχεί καθόλου.

Ιδιαίτερα για τις γυναίκες με έντονη μύτη η επιλογή του κατάλληλου κουρέματος μπορεί να είναι μια δύσκολη απόφαση. Εάν λοιπόν ψάχνεις για ιδέες για ένα νέο κούρεμα που θα σε βοηθήσει να τονίσεις τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και να να καλύψεις την ατέλεια της μύτης σου ρίξε μια ματιά στα κουρέματα και τα χτενίσματα που βρίσκονται παρακάτω.

Κουρέματα και χτενίσματα για γυναίκες με μεγάλη μύτη!

Μακρύ καρέ 

Εάν τα μαλλιά σου είναι κοντά, επέλεξε ένα μακρύ καρέ και δώσ’ τους υφή προσθέτοντας layers. Το κούρεμα αυτό θα δώσει την αίσθηση ότι η μύτη σου είναι μικρότερη. Πριν πάρεις την τελική σου απόφαση για το μήκος που θα επιλέξεις για το καρέ σου συνυπολόγισε και το σωματότυπο σου. Αν έχεις καμπύλες επέλεξε να τα κόψεις λίγο πιο κάτω από το πιγούνι σου ενώ αν είσαι αδύνατη επέλεξε ένα καρέ στο ύψος των ώμων σου.

Κούρεμα με layers και αφέλειες

Το κούρεμα αυτό θα τονίσει περισσότερο τα μάτια και τα χείλη σου κάνοντας έτσι τη μύτη σου να φαίνεται μικρότερη. Προσπάθησε να δώσεις όγκο στα μαλλιά σου με τα κατάλληλα προϊόντα styling για να έχεις ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

 

Επέλεξε σωστά το χρώμα


Πρέπει να ξέρεις ότι τα μονόχρωμα μαλλιά δίνουν περισσότερη έμφαση στο κέντρο του προσώπου, άρα τη μύτη. Χρησιμοποίησε ξανθές ή ανοιχτές καστανές ανταύγειες ώστε να δημιουργήσεις την αίσθηση διαφορετικών σκιών στα μαλλιά σου. Με τον τρόπο αυτό θα κάνεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου να φαίνονται πιο διακριτικά και ομοιόμορφα.

Κοντό καρέ


Κατάλληλη επιλογή για λίγο πιο αδύνατες γυναίκες που έχουν έντονα ζυγωματικά. Το κούρεμα αυτό θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τα κόκαλα του προσώπου σου και το χαμόγελό σου καθώς το κούρεμα καταλήγει στο ύψος του πιγουνιού σου.

Pixie cut

To pixie cut είναι ένα κούρεμα για γυναίκες που τολμάνε να δοκιμάσουν κάτι πιο ιδιαίτερο. Είναι τέλειο για να ισορροπήσεις μια μεγάλη μύτη καθώς τονίζει όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και κυρίως τα ζυγωματικά σου.

 

Κοτσίδα ψαροκόκαλο

Χρησιμοποίησε ιδιαίτερα χτενίσματα για να στρέψεις τη προσοχή στα μαλλιά σου. Η κοτσίδα με ψαροκόκαλο είναι σίγουρα κάτι που τραβάει τα βλέμματα. Γενικότερα, επέλεξε χτενίσματα που δημιουργούν όγκο στα μαλλιά σου και όχι για παράδειγμα σφιχτές κοτσίδες, για να μπορέσεις να διατηρήσεις την ισορροπία στο πρόσωπο σου.

Χαλαρή κοτσίδα στο πλάι 


Μια χαλαρή κοτσίδα στο πλάι είναι επίσης ένα κατάλληλο κούρεμα για γυναίκες με μεγάλη μύτη. Το χτένισμα αυτό μπορείς να το πετύχεις σε δευτερόλεπτα φέρνοντας τα μαλλιά σου στο πλάι και πιάνοντας τα σε μια κοτσίδα. Η ασυμμετρία που θα δημιουργήσει στο πρόσωπο σου θα κάνει τα βλέμματα να μην εστιάζουν στο κέντρο του και έτσι θα κρύψεις τη μύτη. Πρόσεχε μόνο να μην πιάσεις τη κοτσίδα πολύ σφιχτά για να μην χάσεις τον όγκο από τα μαλλιά σου.

Messy κότσος 


Τα πιο ανακατεμένα και ατημέλητα χτενίσματα ταιριάζουν καλύτερα σε ένα πρόσωπο που έχει μεγάλη μύτη. Ωστόσο μη ξεχάσεις να αφήσεις μερικά τουφάκια εκτός του κότσου ώστε να δημιουργήσεις ένα περίγραμμα γύρω από το πρόσωπο σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να δώσεις την αίσθηση των πιο ήπιων χαρακτηριστικών και θα αποσπάσεις την προσοχή από τη μύτη σου.

Πηγή:www.ediva.gr

Καναββέλαιο λαμπερά μαλλιά και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες! Ένα λάδι για όλα!

Έλαιο αργκάν 50ml

Έλαιο αργκάν 100ml.

Καναββέλαιο λαμπερά μαλλιά και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες! Ένα λάδι για όλα!

Αιθέριο Έλαιο Δεντρολίβανο.Αύξηση τριχοφυΐας-Σύσφιξη-Τόνωση.

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Λάδι τσουκνίδας για αύξηση των μαλλιών και πόνους αρθρίτιδας.

 

Διαβάστε ακόμα