Πως να φτιάξεις σπιτικό ντεμακιγιάζ με αμυγδαλέλαιο

Πως να φτιάξεις σπιτικό ντεμακιγιάζ με αμυγδαλέλαιο

Σας έχουμε μία εκπληκτική συνταγή! Σπιτικό ντεμακιγιάζ με αμυγδαλέλαιο που θα αγαπήσετε. Είναι εξαιρετικά οικονομικό, οπότε και δε θα τσιγκουνεύεστε την ποσότητά του. Είναι εντελώς φυσικό και αγνό, οπότε δεν κινδυνεύετε από τυχόν «κρυμμένες» χημικές προσθήκες ή ερεθισμούς στο δέρμα σας. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας, ιδιαίτερα για τις μεικτές και ξηρές επιδερμίδες τις οποίες ενυδατώνει σε βάθος. Μάλιστα, εάν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα, όπως αντιλαμβάνεστε, δεν μπορεί να υπάρξει κάτι καλύτερο για την αφαίρεση του μακιγιάζ σας από αυτήν εδώ τη συνταγή: το σπιτικό ντεμακιγιάζ με αμυγδαλέλαιο.

Από Ιωάννα Φωτοπούλου

Ακόμη, να πούμε πως δουλεύει τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα. Μιας και δεν είστε λίγες εσείς που χρησιμοποιείται προϊόντα μακιγιάζ στο λαιμό, το ντεκολτέ ή άλλα μέρη του σώματός σας! Αφαιρεί με ευκολία τη μεγαλύτερη ποσότητα του μακιγιάζ, χωρίς να προκαλεί κοκκινίλες ή τσούξιμο. Ωστόσο, μπορεί να δυσκολευτείτε λίγο με την αφαίρεση πολλών στρώσεων mascara.

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Πάμε, τώρα, να δούμε την απλή συνταγή για να φτιάξετε και εσείς το τέλειο σπιτικό ντεμακιγιάζ με αμυγδαλέλαιο!

Σπιτικό ντεμακιγιάζ με αμυγδαλέλαιο – Συνταγή

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

Αμυγδαλέλαιο.
Ροδόνερο.

Χρειάζεστε ίσες ποσότητες από τα δύο αυτά υλικά. Μπορείτε να βάλετε από μόνο 3 – 6 ml από το καθένα για να χρησιμοποιήσετε δοκιμαστικά τη συνταγή. Μπορείτε, όμως, να φτιάξετε κι ένα μεγάλο μπουκάλι γεμάτο ως τη μέση με αμυγδαλέλαιο και το υπόλοιπο μισό με ροδόνερο. Έτσι θα έχετε έτοιμο για αρκετό καιρού, για μήνες πιθανότατα, το υπέροχο σπιτικό ντεμακιγιάζ με αμυγδαλέλαιο.

Η προετοιμασία που πρέπει να κάνετε:
Η προετοιμασία αυτού του μείγματος είναι το ίδιο απλή με τα συστατικά του! Απλώς τοποθετείτε σε ένα σκεύος ή σε ένα μπουκαλάκι με αντλία ή μικρό στόμιο τα δύο υλικά. Ανακινείτε πολύ καλά και χρησιμοποιείτε. Φροντίζετε να φυλάτε το μπουκαλάκι σε σκιερό μέρος, σε θερμοκρασία δωματίου.

Ο τρόπος να χρησιμοποιείτε το σπιτικό ντεμακιγιάζ με αμυγδαλέλαιο:
Υπάρχουν δύο εναλλακτικές για τον τρόπο εφαρμογής του ντεμακιγιάζ. Ό,τι, άλλωστε, ισχύει και για τα ντεμακιγιάζ του εμπορίου που είναι σε μορφή νερού ή γαλακτώματος. Είτε τα τοποθετείτε απευθείας πάνω στην επιδερμίδα σας όπου υπάρχει μακιγιάζ είτε τα βάζετε σε κομμάτια από βαμβάκι τύπου pompon.

Το σημαντικό είναι να είναι καθαρά τα χέρια σας εάν προτιμάτε την πρώτη μέθοδο ή το βαμβάκι σας αν επιλέγετε τη δεύτερη αντιστοίχως. Τρίβετε απαλά προς μέτρια την μακιγιαρισμένη περιοχή χωρίς να βάζετε πολλή ποσότητα από το σπιτικό ντεμακιγιάζ με αμυγδαλέλαιο. Επαναλαμβάνετε με νέο κομμάτι βαμβάκι ή με δεύτερη ποσότητα με το χέρι εάν δεν έχει φύγει εντελώς το προϊόν.

Επιπλέον συμβουλές:
Το αμυγδαλέλαιο είναι ένα φυσικό προϊόν. Θρέφει τις βλεφαρίδες και τις βοηθάει να δυναμώσουν και να μακρύνουν. Είναι εξίσου δραστικό και στα φρύδια, που τα κάνει απαλά και τα βοηθάει να πυκνώσουν.
Εάν αποθηκεύσετε σε κάποιο δοχείο ή μπουκαλάκι το προϊόν σας, μην ξεχνάτε να το ανακινείτε πριν από κάθε χρήση του.

www.dynamikhgynaika.gr

Αμυγδαλέλαιο 100 ML απο τα μυστικά ομορφιάς

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Ροδόνερο. Το αρχαιότερο καλλυντικό. -απο τα μυστικά ομορφιάς

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr