Βάζει καφέ κάτω από τα μάτια της – Δείτε τι πετυχαίνει! [vid]

Βάζει καφέ κάτω από τα μάτια της – Δείτε τι πετυχαίνει! [vid]

Οι μαύροι κύκλοι και οι “σακούλες” κάτω από τα μάτια είναι κάτι που “ταλαιπωρεί” πολλές γυναίκες, οι οποίες επιθυμούν να έχουν ένα πιο “φρέσκο” look.

Υπάρχουν διάφορες τεχνικές για τον περιορισμό των μαύρων κύκλων, αλλά ένας από τους καλύτερους είναι να χρησιμοποιήσετε καφέ!

Μιχάλης Θερμόπουλος 

Συνήθως, αυτές οι “σακούλες” προκαλούνται από τη συσσώρευση υγρών κάτω από το δέρμα, κατάσταση γνωστή και ως κατακράτηση νερού, που είναι ιδιαίτερα ορατή κάτω από τα μάτια, λόγω της λεπτότητας του δέρματος σε εκείνη την περιοχή.

Όταν εφαρμόζεται στο δέρμα, η καφεΐνη μπορεί να βοηθήσει στην μείωση της εμφάνισης των πρησμένων ματιών με διάφορους τρόπους. Η καφεΐνη είναι ένα δραστικό συστατικό σε διάφορα καλλυντικά προϊόντα για τα πρησμένα μάτια, καθώς μειώνει το πρήξιμο, σύμφωνα και με σχετική έρευνα στο CBS News το 2009. Σύμφωνα με την ειδική εμπειρογνώμονα, δρ Jeanette Graf, όταν εφαρμόζει κανείς καφεΐνη τοπικά στην περιοχή κάτω από τα μάτια, καταφέρνει να συστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία κάτω από το δέρμα, μειώνοντας έτσι το “πρήξιμο” που δημιουργεί τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους στα μάτια σας.

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Επιπροσθέτως, έρευνες έχουν δείξει ότι αν εφαρμόσετε τοπικά καφεΐνη, μπορείτε να προστατεύσετε το δέρμα από την ηλιακή ακτινοβολία και τον καρκίνο του δέρματος, επειδή η καφεΐνη το βοηθάει να “αποκρούει” τις ακτίνες UVB, όπως ένα φυσικό αντηλιακό.

Δείτε πώς επιλέγει αυτή η κοπέλα να εφαρμόσει τα παραπάνω επιστημονικά δεδομένα… (το επίκαιρο σημείο ξεκινάει στο 2′:45” του βίντεο)

 

Συνδυάζει λίγο φρεσκοκομμένο καφέ (ή και έτοιμο στιγμιαίο καφέ) μαζί με λίγο καρυδέλαιο σε ίσες ποσότητες και το απλώνει προσεκτικά στα μάτια της.

www.iatropedia.gr

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Νερό μύρου. Για κουρασμένα δέρματα. Καταπολεμά το πρήξιμο βλεφάρων.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr