7 διαχρονικά κομμάτια που πρέπει να αγοράσεις φέτος στις εκπτώσεις

7 διαχρονικά κομμάτια που πρέπει να αγοράσεις φέτος στις εκπτώσεις

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας των εκπτώσεων! Λίγο μετά το δεκαήμερο, ακολουθεί η Black Friday που μας επιτρέπει να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο την πτώση των τιμών για να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Τι πρέπει να αγοράσεις φέτος στις εκπτώσεις
από Ιόλη Πολύζου 

7 διαχρονικά κομμάτια που πρέπει να αγοράσεις φέτος στις εκπτώσεις

Παρόλο που οι πειρασμοί είναι πολλοί, προσπαθήστε να συγκρατηθείτε και να μην ψωνίσετε ρούχα και αξεσουάρ της «μιας φοράς». Αντίθετα επενδύστε σε κομμάτια που ναι μεν είναι στην μόδα, αλλά ταυτόχρονα είναι διαχρονικά και θα μπορέσετε να τα φορέσετε από το πρωί έως το βράδυ. Συγκεντρώσαμε 7 κομμάτια-κλειδιά που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία ντουλάπα.

Αnimal print ζακέτα


Για μία ακόμη φορά το print που συνεχίζει να είναι στην μόδα είναι to animal. Ζεβρέ, τιγρέ και λεοπάρ σχέδια πρωταγωνιστούν σε παντελόνια, κάλτσες, τσάντες αλλά και ζακέτες. Επειδή, όμως, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο σχέδιο που κακά τα ψέματα λίγες μπορούν να υποστηρίξουν, η καλύτερη και πιο «ασφαλής» επιλογή είναι να προτιμήσετε να αγοράσετε μια animal print ζακέτα. Μπορείτε να τη φορέσετε από το πρωί έως το βράδυ, τόσο με ένα απλό ζιβάγκο όσο και με ένα μονόχρωμο φόρεμα.

Glamour-άτη φούστα


Το στοιχείο της παγιέτας και των στρας στην φούστα δίνει αρκετό στιλ και πραγματικά μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες με τα κατάλληλα αξεσουάρ και την σωστή μπλούζα. Μπορείτε να την φορέσετε με πουλόβερ, ζιβάγκο, πουκαμίσα, ένα απλό μονόχρωμο μπλουζάκι ή με ένα απλό τιραντάκι και μια απλή ζακέτα από πάνω.

Δερμάτινο μπουφάν


Φέτος η τάση στα δερμάτινα καλά κρατεί-τόσο στα παντελόνια και τις φούστες όσο και στα φορέματα. Ωστόσο, διαχρονικό και κλασικό πλέον κομμάτι θεωρείται το δερμάτινο μπουφάν.

Πλισέ φούστες


Chanel, Armani, Ralph Lauren έβαλαν τις βάσεις για το απόλυτο must have του χειμώνα: τις πλισέ φούστες που αναδεικνύουν την θηλυκότητα με έναν ρομαντικό τρόπο.

Φόρεμα με… βάτες


Και ναι! Οι παρεξηγημένες βάτες των ‘80ς επιστρέφουν στις πασαρέλες και τις βιτρίνες για να μας θυμίσουν τα νιάτα μας και να μας εκπλήξουν καθώς πλέον είναι προσαρμοσμένες σε παλτό, blazers, αλλά και φορέματα.

Πλεκτά… παντού


Φορέματα, μπλούζες, παντελόνια, μαντό! Δείτε τι λείπει από την ντουλάπα σας και αγοράστε το αρκεί να είναι πλεκτό. Είναι η απόλυτη τάση του χειμώνα και κάτι μας λέει… όχι μόνο του φετινού.

Kάπα


Άλλο ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα είναι η κάπα ή ένα poncho. Προτιμήστε γήινες και χακί αποχρώσεις και πείτε ναι στα καρό και τις ρίγες.

Φωτογραφίες: pinterest.com

www.mama365.gr

 

Υγρή βιταμίνη Α. Γυρνάει τον χρόνο πίσω.

Κρέμα νύκτας-ρετινόλης και υαλουρονικού, «Τotal Age Correction Cream.»

Βιταμίνη Ε για τη διατήρηση της νεότητας.

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

Κρέμα νύκτας-ρετινόλης και υαλουρονικού, «Τotal Age Correction Cream.»

Αντιγηραντική κρέμα προσώπου με υαλουρονικό οξύ

Ετικέτε

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr