2 μάσκες ευλογία, για να αποκτήσετε φρέσκια και σφιχτή επιδερμίδα μέχρι τις γιορτές!

2 μάσκες ευλογία, για να αποκτήσετε φρέσκια και σφιχτή επιδερμίδα μέχρι τις γιορτές!

 Και οι 2 μάσκες προσφέρουν τέλεια θρέψη και αναζωογόνηση στην επιδερμίδα ενώ έχουν πολλά και θαυματουργά αποτελέσματα. Ακολουθήστε τες ευλαβικά ως θεραπεία πριν τις γιορτές.

 

Μάσκα από καρότο


Συνταγή : Λιώστε στο μίξερ καρότο και μαϊντανό, απλώστε το μείγμα στο πρόσωπο και στο λαιμό αφού το έχετε καθαρίσει προσεκτικά πριν, κρατήστε το παχύρευστο μείγμα στο πρόσωπο για 15-20 λεπτά και μετά ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.
Συνιστάται για όλα τα δέρματα και πετυχαίνει καθαρισμό του δέρματος από τις τοξίνες, ξαναδίνει τη λάμψη, τονώνει τα κύτταρα της επιδερμίδας και ενεργοποιεί το κυκλοφορικό. Εφαρμόστε μια φορά κάθε εβδομάδα για διάστημα ενός μηνός.

 Μάσκα από αλεύρι


Συνταγή : Λιώστε ένα κουταλι του γλυκού μέλι σε μισό ποτήρι ζεστό γάλα, Προσθέστε 5-6 κουταλάκια αλεύρι σιταριού και σίκαλης, προσθέστε μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και ένα κουτάλι χυμό λεμονιού. Αφήστε να ζεσταθεί το μείγμα σε χαμηλή φωτιά.

Απλώστε το χλιαρό μείγμα στο πρόσωπο και αφήστε για 20 λεπτά.

Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό
Συνιστάται για όλα τα δέρματα και έχει τονωτική και αναζωογονητική επίδραση και ξαναδίνει στο πρόσωπο την παλιά του λάμψη. Εφαρμόστε μια φορά κάθε εβδομάδα για διάστημα ενός μηνός.

Καροτέλαιο. Αντιγήρανση σε διάρκεια.

Σιτέλαιο: Για λεύκη, δερματίτιδα, λάμψη, αντιγήρανση, θεραπεία.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr