Το καφέ είναι το νέο μαύρο και αυτοί είναι οι πιο κομψοί τρόποι για να το φορέσετε

Το καφέ είναι το νέο μαύρο και αυτοί είναι οι πιο κομψοί τρόποι για να το φορέσετε

 

Η αλήθεια είναι πως όλες οι γυναίκες αγαπάμε το μαύρο. Είναι κλασικό και πολύ κομψό, δεν χρειάζεται να πολυσκεφτούμε το styling μας, ενώ είναι πάντα μία safe επιλογή για εμάς. Φέτος το φθινόπωρο όμως, οι τάσεις που μας πρότειναν οι σχεδιαστές μόδας αλλάζει λίγο όσα πιστεύουμε.

Ένα από τα top trends αυτής της σεζόν είναι οι γήινες αποχρώσεις. Από την πιο ανοιχτή μέχρι την πιο σκούρα απόχρωση του καφέ, αυτή η τάση έρχεται να μας υπενθυμίσει την κομψότητα και τον αέρα πολυτέλειας που αποπνέουν αυτά τα χρώματα. Το καφέ, επίσης, αντίθετα με ό,τι πιστεύουμε πολλές γυναίκες ταιριάζει με τα πάντα. Ναι, ακόμα και με το μαύρο!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προσθέσετε τις ζεστές αποχρώσεις του καφέ στις φθινοπωρινές και χειμερινές σας εμφανίσεις. Ένα παλτό ή μία φούστα που μπορείτε να φορέσετε στο γραφείο, ένα πουκάμισο που ταιριάζει με τα πάντα ή ένα φόρεμα σε κάποια απόχρωση του καφέ πρόκειται να κάνουν τα σύνολα σας να ξεχωρίσουν στη στιγμή. Εάν, μάλιστα, θέλετε να δημιουργήσετε ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αρκεί να συνδυάσετε διαφορετικές αποχρώσεις του καφέ.

Για να σας εμπνεύσουμε λίγο περισσότερο, συγκεντρώσαμε τα πιο κομψά looks.

 

olagiatingunaika.gr

Λάδι κανέλας.

Διαβάστε ακόμα