Κάρδαμο για τις πανάδες του δέρματος, λαμπερά μαλλιά, καθαρό συκώτι!

Κάρδαμο για τις πανάδες του δέρματος, λαμπερά μαλλιά, καθαρό συκώτι!

Κάρδαμο: καθαρίζει το αίμα, τις πανάδες, το συκώτι, δυναμώνει τα μαλλιά δίνει αντοχή!

Το κάρδαμο είναι ένα θαυμαστό μοννοετές φυτό με εκπληκτικές δυνατότητες. Είναι επίσης πλούσιο σε βιταμίνες και μεταλλικά άλατα.

Είναι εξαίσιο ορεκτικό, καθαρίζει το αίμα, βοηθάει το συκώτι. Χάρη στις διουρητικές του ιδιότητες, το κάρδαμο είναι ο ιδανικός σου σύμμαχος στην αποβολή των συσσωρευμένων τοξινών μέσω των ούρων, ενώ ταυτόχρονα καθαρίζει και τα νεφρά. Αραιώνει επίσης φυσικά το αίμα, εμποδίζοντας έτσι τη δημιουργία θρόμβων στις φλέβες ή στις αρτηρίες.

Σταματάει τις φλεγμονές φυσικά, αντιμετωπίζει σεξουαλικά προβλήματα στους άνδρες δίνει πολύ δύναμη στο σώμα (ενέργεια-καρδαμώνει)

Για τις πανάδες.

Φτιάχνουμε ένα χυμό από κάρδαμο ή αφέψημα και τον απλώνουμε μαζί με μέλι πάνω στις πανάδες. Σταδιακά και με επιμονή τις καθαρίζει.

Επίσης δυναμώνει τα μαλλιά. Για να φτιάξουμε έκγυμα ή αφέψημα κάρδαμου, χρησιμοποιούμε κρύο, έως πολύ κρύο νερό και το αφήνουμε κάποιες ώρες να μουσκέψει γιατί οι ουσίες του κάρδαμου εξαφανίζονται στο καυτό νερό.

Εξισορροπεί την πίεση. 

Το κάρδαμο περιέχει χημικές ουσίες που έχουν σπασμολυτική δράση και διευκολύνουν την κυκλοφορία των τροφίμων μέσω του εντέρου.

ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr