Εάν οι ορμόνες σας επιδρούν με αυτόν τον τρόπο στην ψυχολογία σας, τότε είστε ερωτευμένοι!

Εάν οι ορμόνες σας επιδρούν με αυτόν τον τρόπο στην ψυχολογία σας, τότε είστε ερωτευμένοι!

Πέντε σημάδια που αποδεικνύουν ότι είστε πολύ ερωτευμένοι

Τα πέντε αυτά σημάδια θα σας δείξουν πόσο ερωτευμένοι είστε πραγματικά.

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε αν οι άλλοι είναι ερωτευμένοι ή όχι με εμάς. Δεν υπάρχει πιο εύκολο και προφανές πράγμα από το να κατανοήσουμε ότι ήρθε ο έρωτας στη ζωή μας. Και αυτό είναι κάτι που καταδεικνύουν τα επόμενα 5 σημάδια.

Σκέψεις
Είναι απλό. Δε μπορείς να τον-την βγάλεις από το μυαλό σου. Κάνεις πράγματα για να ξεχαστείς. Προσπαθείς μάλιστα να είσαι ακόμα πιο τυπικός-ή στη δουλειά σου αλλά ξέρεις ότι και πάλι το ίδιο σκέφτεσαι. Κάνεις σενάρια όπως «πώς θα ήταν αν βρισκόμασταν εκεί», «πώς θα ήταν αν μέναμε μαζί».

Γενικά όταν είμαστε ερωτευμένοι, είναι κάτι που καταλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος της σκέψης μας μέσα στη μέρα. Και αυτά τα σενάρια που μας προκαλούν λαχτάρα είναι εκείνα που μας ωθούν στο να διεκδικήσουμε τη συντροφικότητα και τη διατήρηση αυτής με έναν άνθρωπο. Θα έχεις παρατηρήσει άλλωστε ότι σε παίρνει τηλέφωνο και αναρωτιέσαι πώς έγινε την ώρα που τον σκεφτόσουν. Είναι προφανές! Τον έχεις στο μυαλό σου όλη την ώρα.

Αιθέριο Έλαιο Μαύρου Μόσχου. Το Έλαιο Της Λίμπιντο.

Διατροφή
Έχει κυριολεκτικά διαταραχθεί ο τρόπος και το πρόγραμμα που τρως. Δεν έχεις ωράρια. Η όρεξή σου για φαγητό είναι σε άμεση σύνδεση και συνάρτηση με το πώς τα πάτε εσείς οι δύο. Αν τσακωθείτε για παράδειγμα, δεν έχεις πολλή όρεξη.

Το στομάχι «κλείνει» ή το αντίθετο επειδή ακριβώς αγχώνεσαι και στεναχωριέσαι. Αν πάλι τα πάτε περίφημα, είστε μαζί, περνάτε τέλεια έχεις μία τάση να τρως συνέχεια. Όταν νιώθεις καλά είναι προφανές ότι θα έχει θετικό ή αρνητικό αντίκτυπο στη διάθεση για φαγητό.

Ύπνος
Ξεκάθαρα έχεις διαταραγμένο ύπνο. Είτε γιατί ανυπομονείς να περάσουν οι ώρες και να τον συναντήσεις την επόμενη ώρα. Είτε γιατί τον σκέφτεσαι και αυτό επηρεάζει άμεσα το πόσο σύντομα και για πόση ώρα θα κοιμηθείς. Όταν κοιμάστε μαζί μπορεί να νιώθεις ότι ξεκουράστηκες ακόμη και αν κοιμηθήκατε ελάχιστες ώρες.

Επειδή προφανώς περάσατε καλά και αυτό επηρεάζει και τη γενικότερή σου αντιμετώπιση ακόμα και σε αυτό το θέμα. Ξέρεις ότι είσαι ερωτευμένος-η όταν έχεις αυπνία και δεν κοιμάσαι καλά, γιατί σου λείπει, έχετε τσακωθεί, προσμένεις να τον δεις. Σε όλα αυτά λοιπόν πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει το άτομο που μας ενδιαφέρει.

Maca Powder Μάκα. Βιολογική ρίζα

Διάθεση
Κατά γενική ομολογία η διάθεσή σου είναι το πρώτο πράγμα που βλέπεις να αλλάζει. Το παρατηρούν ακόμα και τα άτομα που είναι γύρω σου. Σε βλέπουν πιο δραστήριο-α, ότι χαίρεσαι και γελάς πιο εύκολα. Εκτιμάς τα πιο απλά πράγματα περισσότερο επειδή ξαφνικά νιώθεις πως απέκτησαν όλα «χρώμα».

Γενικά αντιλαμβάνεσαι τα πάντα σε περισσότερο βάθος και με περισσότερο νόημα με αποτέλεσμα αυτό να επιδρά σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου. Το ότι θα πέσει η διάθεσή σου αρκετά και θα στεναχωρηθείς πολύ μετά από έναν τσακωμό και λοιπά είναι λογικό. Το άτομο αυτό σημαίνει τόσα πολλά για εσένα με αποτέλεσμα να έχει την προτεραιότητά του μέσα στα συναισθήματά σου.

Αιθέριο έλαιο WHITE MUSK. Λευκός μόσχος. Το άρωμα του έρωτα!

Νιώθεις άλλος άνθρωπος
Επειδή ο έρωτας στην ουσία είναι μία νευροχημική κατάσταση που εκκρίνονται πολλές ορμόνες. Ταυτόχρονα τα πάντα μοιάζουν αλλιώτικα. Δε σε βλέπεις όπως συνήθιζες να βλέπεις τον εαυτό σου. Ξαφνικά νιώθεις πιο ωραία με εσένα. Περπατάς με περισσότερη αυτοπεποίθηση και διάθεση. Έχεις την αίσθηση ότι μπορείς να πετύχεις ό,τι θέλεις.

Αυτό που παρατηρείται όταν είμαστε ερωτευμένοι, είναι ότι δε μας αναγνωρίζουμε. Νιώθουμε σαν τρίτοι παρατηρητές του εαυτού μας με αποτέλεσμα να περνάμε μία εντελώς καινούργια φάση στη ζωή μας. Για αυτό άλλωστε όταν χωρίζουμε αυτό το «κομμάτι» του εαυτού μας «χάνεται» και εμείς περνάμε θλίψη. Το θέμα είναι να βιώνουμε τον έρωτα με χαρά, καλή διάθεση και χωρίς φόβο.

Υπερτροφές απο τα μυστικά ομορφιάς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr