Μαλλιά : Πώς να τα ξανθύνεις φυσικά

Μαλλιά : Πώς να τα ξανθύνεις φυσικά

Μπορείς να κάνεις τα μαλλιά σου πιο ξανθά χρησιμοποιώντας τα «δώρα» της φύσης
Τα μαλλιά σου μπορείς να τα κάνεις ένα πιο ανοιχτό χρώμα έως ξανθά (αν έχεις «ανοιχτή» τρίχα) με φυσικό τρόπο. Ξέχνα τις βαφές, το ντεκαπάζ και τις ξανθιστικές κρέμες. Η φύση σου δίνει αυτά που θες και έχουν αποτέλεσμα.

Λεμόνι
Το λεμόνι είναι πλούσιο σε οξέα φρούτων και σάκχαρα που απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και τη λιπαρότητα από το δέρμα. Είναι εξίσου ευεργετικό και για τα μαλλιά διότι πέραν ότι λειτουργεί ως φυσικό «αντιβακτηριακό» τα κάνει πιο λαμπερά. Περιέχει οξέα τα οποία όταν έρθουν σε επαφή με την τρίχα κάνουν το χρώμα της πιο ανοιχτό. Προφανώς το αποτέλεσμα θα είναι ορατό στις πιο ανοιχτές αποχρώσεις μαλλιών.

Για να πετύχει αυτή η διαδικασία, ψεκάζεις τα μαλλιά σου με χυμό λεμονιού και κάθεσαι στον ήλιο (όχι για αρκετή ώρα). Καλό θα είναι μετά να τα λούζεις γιατί τα οξέα δεν κάνει να βρίσκονται για πολλή ώρα στο μαλλί. Φυσικά αυτό δε θα το κάνεις μία φορά και θα περιμένεις να γίνεις ξανθιά. Θέλει επαναλήψεις για εβδομάδες.

Χαμομήλι
Το χαμομήλι ξανθαίνει τα μαλλιά. Υπάρχουν πάρα πολλά προιόντα με χαμομήλι αποκλειστικά και μόνο για αυτόν τον λόγο. Φυσικά κάνει το μαλλί σου να λάμπει, διατηρεί τη λιπαρότητά του στα επίπεδα που πρέπει και αυξάνει την ελαστικότητα της τρίχας. Συνήθως η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Βράζεις χαμομήλι και το ρίχνεις αργά και σταθερά στο κεφάλι κάνοντας λίγο μασάζ.

Μπορείς αν θες φυσικά να χρησιμοποιήσεις και σαμπουάν, καλό θα είναι όμως να το αφήσεις κάποια ώρα πάνω σου. Έπειτα μπορείς να βγεις στον ήλιο. Ο συνδυασμός χαμομηλιού και ήλιου είναι ικανός να σου κάνει ανταύγειες.

Κανέλα
Αν βάλετε κανέλα στα μαλλιά σας το χρώμα τους μπορεί να γίνει πιο ανοιχτό και λίγο χάλκινο. Η κανέλα επειδή είναι «ξηρή» καλό θα ήταν να συνοδεύεται με conditioner έτσι ώστε να συνεχίσουν τα μαλλιά να έχουν τη λιπαρότητα που πρέπει. Την τρίβετε στα μαλλιά και την αφήνετε για πάνω από μία ώρα. Γενικότερα όσο περισσότερο μένει στο μαλλί η κανέλα τόσο και το καλύτερο. Αυτή η διαδικασία καλό είναι να επαναλαμβάνεται.

www.tanea.gr

Κανέλα Κεϋλάνης απο τα μυστικά ομορφιάς (σκόνη)

Ράβδοι Κανέλας Κευλάνης απο τα μυστικά ομορφιάς.

Δισκία Κανέλας Κεϋλάνης

Αιθέριο Έλαιο Κανέλας (Cinnamon)!

Λάδι κανέλας.

Κανναβέλαιο λαμπερά μαλλιά και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες! Ένα λάδι για όλα!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr