Λευκά Δόντια Με Φυσικό Τρόπο

Λευκά Δόντια Με Φυσικό Τρόπο

Γάλα σε σκόνη και οδοντόκρεμα
Το γάλα σε σκόνη θα κάνει τα δόντια σας αστραφτερά και θα τα διατηρήσει υγιή. Βάλτε λίγη οδοντόκρεμα στην οδοντόβουρτσά σας, προσθέστε λίγο γάλα σκόνη και βουρτσίστε τα δόντια σας. (Δύο φορές την εβδομάδα)

Μαγειρική σόδα και χυμός λεμονιού
Βάλτε μια πρέζα μαγειρική σόδα στην οδοντόβουρτσά σας και προσθέστε μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού, για να αποκτήσετε αστραφτερά δόντια. Να θυμάστε όμως: μην το κάνετε πολύ συχνά, το πολύ μία φορά την εβδομάδα. (Μια φορά την εβδομάδα)

Μπέικιν πάουντερ και χυμός λεμονιού
Ένα κουταλάκι μπέικιν πάουντερ και άλλο ένα φρέσκου χυμού λεμονιού, μπορούν να κάνουν θαύματα σε μόλις 2 λεπτά. Όμως μην κρατήσετε το μείγμα στα δόντια σας πάνω από 2 λεπτά. (Δυο φορές την εβδομάδα)

Θαλασσινό αλάτι, χυμός λεμονιού και οδοντόκρεμα
Αναμείξτε μισό κουταλάκι θαλασσινό αλάτι με λίγο φρέσκο χυμό λεμονιού και λίγη οδοντόκρεμα σε ένα μπολάκι. Βάλτε το μείγμα στα δόντια σας, αφήστε το για ένα λεπτό και ξεπλύνετε το στόμα σας καλά. (δύο φορές την εβδομάδα)

Μηλόξυδο και νερό
Αραιώστε μισό κουταλάκι μηλόξυδου σε ένα ποτήρι γεμάτο νερό. Ξεπλύνετε το στόμα σας με το διάλυμα αυτό κάθε πρωί, πριν βουρτσίσετε τα δόντια σας. (κάθε μέρα)

ygeiaevexia.gr

Τεϊόδεντρο ενάντια στους μύκητες των δοντιών.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr