Τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα μπισκότα με τζίντζερ και κανέλα χωρίς ζάχαρη

Τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα μπισκότα με τζίντζερ και κανέλα χωρίς ζάχαρη

Μπαίνουμε στο κλίμα των γιορτών και φτιάχνουμε τα αγαπημένα μας μπισκότα με τζίντζερ και το καλύτερο από όλα; Είναι χωρίς ζάχαρη!

Yλικά

1 φλιτζάνι αλεύρι

6 κουταλιές της σούπας νερό

2 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα

1/2 φλιτζάνι πολτό μήλου

1/2 κ. γλυκού κανέλα σε σκόνη

1/2 κ. γλυκού τζίντζερ σε σκόνη,

2 κουταλιές της σούπας γλυκαντικό

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και στη συνέχεια προσθέτουμε τον πολτό μήλου και το νερό, συνεχίζοντας το ανακάτεμα. Όταν το μίγμα γίνει ομοιογενές, σχηματίζουμε μικρές μπάλες χρησιμοποιώντας δύο κουτάλια και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλά. Ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 15 λεπτά στους 180 βαθμούς. Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.

jenny.gr

Εσάνς -Αρώματα τροφίμων.

Μπαχαρικά

Εσάνς σοκολάτα

Χαρουπόμελο απο τα μυστικά ομορφιάς.

Στέβια απο τα μυστικά ομορφιάς.

.

Διαβάστε ακόμα