Εάν δεν θέλετε να εμφανιστούν ραγάδες στην επιδερμίδα σας, ακολουθήστε αυτά τα tips

Εάν δεν θέλετε να εμφανιστούν ραγάδες στην επιδερμίδα σας, ακολουθήστε αυτά τα tips

Η αυστηρή δίαιτα που μπορεί να σας κάνει να χάσετε απότομα πολλά κιλά και γενικώς η συχνή αυξομείωση βάρους ή μία εγκυμοσύνη είναι οι πιο συχνές αιτίες που προκαλούν την εμφάνιση των ραγάδων στην επιδερμίδα μας σε μέρη όπως τα χέρια, οι μηροί και η κοιλιά

Οι ραγάδες σχηματίζονται στα εσωτερικά στρώματα του δέρματος και είναι αρκετά δύσκολο να τις ξεφορτωθούμε εάν εμφανιστούν. Ευτυχώς δεν δημιουργούν κανένα απολύτως πρόβλημα στην υγεία ή το σώμα μας, το ζήτημα, όμως, είναι καθαρά αισθητικό. Σε αυτή την περίπτωση, λοιπόν, καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη. Έτσι, εμείς συγκεντρώσαμε 3 tips που είναι σίγουρο πως θα σας βοηθήσουν.

Φροντίστε το δέρμα σας προσεκτικά
Το πιο σημαντικό που πρέπει να κάνουμε όλες οι γυναίκες είναι να προσθέσουμε στη διατροφή μας τροφές που είναι φιλικές στην επιδερμίδα μας. Φρούτα που είναι πλούσια σε βιταμίνη C, όπως τα πορτοκάλια και τα λεμόνια, οι πρωτεΐνες όπως η σόγια, τα αβγά, το γάλα, τα ψάρια, τα λαχανάκια), αλλά και τα λιπαρά οξέα, τα οποία βρίσκονται στα αμύγδαλα, τα καρύδια, το ελαιόλαδο και τα ψάρια είναι μερικές από τις τροφές που πρέπει να ξεκινήσετε να τρώτε.

Να ενυδατώνεστε συχνά
Οι περισσότερες γυναίκες είμαστε πολυάσχολες και αρκετά δραστήριες. Αυτό σημαίνει πως χάνουμε πολλά υγρά μέσα στην ημέρα μας και θα πρέπει να τα αναπληρώνουμε. ΠΑΝΤΑ. Ο βασικός στόχος σας θα πρέπει να είναι τα οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα και φυσικά θα πρέπει να πίνετε και φυσικούς χυμούς από φρούτα εποχής.

Προσθέστε τη γυμναστική στην καθημερινότητα σας
Σίγουρα, όταν η καθημερινότητα σας είναι γεμάτη με υποχρεώσεις, αυτό φαίνεται σχεδόν αδύνατον. Ωστόσο, μπορείτε να προσθέσετε στο πρόγραμμα σας δύο ή τρεις ώρες γυμναστικής. Το μυστικό είναι να επιλέξετε ένα είδος που σας αρέσει και σας διασκεδάζει. Yoga, pilates, όργανα ή ακόμα και χορός. Η σωματική δραστηριότητα αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος και την κυκλοφορία του αίματος, χτυπώντας έτσι τις ραγάδες στη ρίζα.

unique-ermes.com.cy/

Αμυγδαλέλαιο 100 ML απο τα μυστικά ομορφιάς

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Βούτυρο καριτέ. Ανάπλαση, προστασία.

Έλαιο κισσού λιποδιαλυτικό κατά της κυτταρίτιδας.

Κισσός-βότανο-λιώνει το λίπος!

Αιθέριο έλαιο γκρέιπ φρουτ. Αποτοξινωτικό, κατά της κυτταρίτιδας και της κατάθλιψης.

Αιθέριο έλαιο μανταρίνι. Κατά της γήρανσης και των ραγάδων.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr