3 Φράσεις Της Coco Chanel Που Πρέπει Να Διαβάζεις Κάθε Πρωί

3 Φράσεις Της Coco Chanel Που Πρέπει Να Διαβάζεις Κάθε Πρωί

Η γυναίκα που δεν κατάφερε να δημιουργήσει ιστορία μόνο στον κομμάτι της μόδας, αλλά και σε αυτό της ομορφιάς. Σε μία εποχή όπου κυβερνούσαν οι άντρες, εκείνη σχεδίασε ρούχα και κατάφερε να χτίσει στην κυριολεξία μία αυτοκρατορία. Η Coco Chanel, δεν έχει ταυτιστεί τυχαία με την κομψότητα και φινέτσα. Ήταν δυναμική και… ο ορισμός της λέξης “γυναίκα”.

Εκείνη, δεν έφευγε ποτέ από το σπίτι χωρίς να φορέσει ένα κόκκινο κραγιόν. Είχε σκέψεις αρκετά προοδευτικές, ώστε να θέλει να κατευθύνει τις γυναίκες να ανακαλύψουν την ατομικότητα και μοναδικότητα τους. Μέσα από τα δικά της λόγια, θα καταφέρεις να βρεις τη γαλήνη, να αποκτήσεις ένα ​Motivation ​από μία γυναίκα που έζησε πολλά και να γίνεις σίγουρα καλύτερος άνθρωπος.

Διάβασε τι είχε πει και βγες εκεί έξω με την… καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

“Αν θέλεις να είσαι αναντικατάστατη, τότε πρέπει να είσαι διαφορετική.”

“Στα 20 σου έχει δοθεί ένα πρόσωπο από την φύση. Στα 30 το πρόσωπό σου έχει προετοιμαστεί για την ζωή, αλλά στα 50 “παίρνεις” το πρόσωπο που σου αξίζει.”

“Αν είσαι στεναχωρημένη, απογοητευμένη με την αγάπη, φόρεσε το μακιγιάζ σου, περιποιήσου τον εαυτό σου και ετοιμάσου για επίθεση!”

www.likewoman.gr

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr