Τα πιο “έξυπνα” χτενίσματα που σε κάνουν 10 χρόνια νεότερη!

Τα πιο “έξυπνα” χτενίσματα που σε κάνουν 10 χρόνια νεότερη!

1. Ελαφρά wavy μαλλιά. Προσοχή, όχι τυποποιημένες μπούκλες που δίνουν επιπλέον χρόνια, αλλά χαλαροί κυματισμοί που φαίνονται σαν τα μαλλιά σου να είναι φυσικά…σπαστά.

2. Αφέλειες. Που φθάνουν σχεδόν στα φρύδια, όχι πιο κοντές και αν γίνεται σχεδόν ατημέλητες. Οι αφέλειες είναι στο top 3 των χτενισμάτων που σε κάνουν να φαίνεσαι 10 χρόνια νεότερη!

Αποφύγετε τον όγκο στα χτενίσματά σας. Αποφύγετε τις στιλιζαρισμένες μπούκλες με υπερβολική λακ. Αν σας αρέσουν οι μπούκλες, απλώς… ανοίξτε τες. Αποφύγετε τα κλασικά σινιόν. Επιλέξτε χτενίσματα ανέμελα που δίνουν την αίσθηση πως δεν χρειάστηκε να προσπαθήσετε πολύ για να γίνετε όμορφη!

3. Πλάγια φράντζα. Χτένισμα με μεγάλη φράντζα μόνο από τη μία πλευρά που σκεπάζει σχεδόν το μισό μέτωπο

4. Κοριτσίστικο σινιόν με πλεξούδα. Γενικά τα σινιόν μεγαλώνουν, όμως με μια πλεξούδα στο στεφάνι, αμέσως αποκτά μια νεανική girly νότα.

5. Χαλαρά ίσια μαλλιά με χωρίστρα στη μέση που πέφτουν δεξιά κι αριστερά. Χωρίς ιδιαίτερη επιτήδευση, αφήστε τα μαλλιά σας να “κινούνται”, έχοντας ένα ελαφρύ σπάσιμο στις άκρες

6. Μαλλιά χτενισμένα από τη μία πλευρά. Αυτό το χτένισμα είναι φοβερά θηλυκό και πραγματικά κρύβει χρόνια. Σκεφτείτε ποια… μεγάλη γυναίκα θα χτένιζε τα μαλλιά της έτσι;

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr