Οι επικρατέστερες τάσεις στα νύχια για φέτος το χειμώνα

Οι επικρατέστερες τάσεις στα νύχια για φέτος το χειμώνα

Από τα metallic ombré μέχρι τα μίνιμαλ nude μανικιούρ, οι τάσεις στα νύχια του φετινού χειμώνα είναι πραγματικά απολαυστικές.

Βίκυ Χριστοπούλου

Ο χειμώνας ήρθε πραγματικά στην ώρα του φέτος: Βρισκόμαστε μόλις στις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη και ήδη η θερμοκρασία έχει πέσει κατακόρυφα, οι δρόμοι έχουν βάλει τα γιορτινά τους και οι χριστουγεννιάτικες αγορές έχουν ξεκινήσει. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε πλέον να αφήσετε για τα καλά πίσω σας τα nude και ανοιχτόχρωμα βερνίκια νυχιών του φθινοπώρου και να ενδώσετε στα μεγαλύτερα nail trends της σεζόν. Ιδού μερικές ιδέες για το μανικιούρ του χειμώνα 2020:

Metallic Ombré

Το συγκεκριμένο μανικιούρ αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν να δώσουν έναν fun τόνο στο νύχια τους, χωρίς την δέσμευση που συνεπάγεται ένα ιδιαίτερο nail art σχέδιο. Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως τα μεταλλικά βερνίκια νυχιών σε χρυσό, ασημί ή ακομα και κόκκινο χρώμα αποτελούν εξαιρετική επιλογή και για την περίοδο των γιορτών.

French Moon

 

View this post on Instagram

Chic 🖤French @hannahbronfman #nailsbymei

A post shared by NAILS by MEI (@nailsbymei) on

Μία από τις αγαπημένες νοσταλγικές τάσεις που έχουν επανέλθει στο προσκήνιο είναι το γαλλικό μανικιούρ, που τη δεκαετία του 1990 και στις αρχές του 2000 αποτελούσε τη Νο.1 επιλογή των γυναικών που ήθελαν τα άκρα τους να δείχνουν όμορφα και περιποιημένα. Το γαλλικό μανικιούρ της σεζόν σας καλεί να αγκαλιάσετε την σκοτεινή πλευρά σας, τολμώντας να βάψετε τις άκρες των νυχιών με μαύρο ή μεταλλικό βερνίκι.

Διακοσμητικά στρας

 

Τα διακοσμητικά στρας και κρύσταλλα μπορούν να μετατρέψουν ακόμα και τα nude νύχια σε πραγματικά statement, καθώς χαρίζουν μια δόση glamour σε κάθε βάση.

Κόκκινο

Τα κόκκινα νύχια δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Φέτος το χειμώνα πρωταγωνιστούν τα σκουρόχρωμα κόκκινα που αγγίζουν το μπορντό, τα οποία απλώνονται σε ολόκληρο το νύχι ή στην άκρη του ως μια εναλλακτική του κλασικού γαλλικού μανικιούρ.

Μίνιμαλ σχέδια

 

Ένα από τα μεγαλύτερα nail trends του χειμώνα είναι τα safe και πάντα κομψά nude νύχια, τα οποία με την προσθήκη μίνιμαλ nail art σχεδίων και παιχνιδιάρικων λεπτομερειών μετατρέπονται σε πραγματικό statement.

Χρυσές λεπτομέρειες

View this post on Instagram

My nails are like another accessory 🎨 ✨

A post shared by 1929galore (@1929galore) on

Για κομψά γιορτινά μανικιούρ, εμπιστευθείτε βερνίκια νυχιών και ειδικά foils σε χρυσές και μεταλλικές αποχρώσεις.

www.harpersbazaar.gr

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr