Glam over 40 | Τα καλύτερα γιορτινά μακιγιάζ

Glam over 40 | Τα καλύτερα γιορτινά μακιγιάζ

Από τα smoky eyes της Jennifer Lopez, μέχρι τα rosy χείλη της Cate Blanchett.

Βίκυ Χριστοπούλου
Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές, οι περισσότερες γυναίκες αναζητούν έμπνευση για το γιορτινό τους μακιγιάζ στις πιο γνωστές celebrities. Τα glitter eyes της Beyoncé δεν ταιριάζουν όμως σε όλες, ειδικά σε εκείνες που προτιμούν μια πιο κλασική και ώριμη προσέγγιση. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι makeup artists στο Hollywood που προτείνουν εξαιρετικά γιορτινά μακιγιάζ, που δεν είναι μόνο ιδανικά για εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, αλλά και για τα γιορτινά ρεβεγιόν. Από τα smoky eyes της Jennifer Lopez, μέχρι τα rosy χείλη της Cate Blanchett, ακολουθούν τα καλύτερα γιορτινά μακιγιάζ για γυναίκες άνω των 40:

Smoky eyes και nude χείλη

View this post on Instagram

Gotham Awards ⚡@jlo @scottbarnes68

A post shared by Scott Barnes (@scottbarnes68) on

 

Η εμφάνιση της J.Lo στο κόκκινο χαλί των Gotham Independent Film Awards στις 2 Δεκεμβρίου ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. To ιδιαίτερο updo της δεν ήταν το μόνο που τράβηξε όλα τα βλέμματα. Το αισθησιακό smoky eyes, η λαμπερή χρυσαφένια επιδερμίδα και τα nude χείλη της κατάφεραν να κάνουν και αυτά το απόλυτο statement. Θυμηθείτε πως τα σκούρα χρώματα έχουν την τάση να κάνουν κάθε επιφάνεια να δείχνει μικρότερη. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν θέλετε να “κρύψετε” σημεία του σώματός, όπως η κοιλιά ή οι γοφοί, ωστόσο δεν είναι το ίδιο ευεργετικό για τα χείλη.

Φρέσκια επιδερμίδα και ροζ χείλη

 

Η celebrity makeup artist, Mary Greenwell, χρησιμοποίησε αποκλειστικά προϊόντα Armani Beauty για να δημιουργήσει το μακιγιάζ της Cate Blanchett στα British Fashion Awards. Η επιδερμίδα της ήταν φρέσκια και λαμπερή, ενώ το focal point του μακιγιάζ ήταν αδιαμφισβήτητα τα ματ ροζ χείλη της, που απογείωναν αυτό το άκρως θηλυκό look. Θυμηθείτε πως τα προϊόντα με glitter σπάνια κολακεύουν τις ώριμες επιδερμίδες, εκτός αν χρησιμοποιούνται με σύνεση. Αυτός είναι ο λόγος που η Greenwell επέλεξε μια ιριδίζουσα και όχι glitter σκιά για να τονίσει ελαφρά τα μάτια της.

Κλασικοί καφέ τόνοι

Ο celebrity makeup artist Hung Vanngo δημιούργησε αυτό το μακιγιάζ σε neutral αποχρώσεις για την Rose Byrne το Νοέμβριο. Οι διάφοροι τόνοι του καφέ στα μάτια, τα μάγουλα και τα χείλη της τονίζουν με τον πιο κομψό τρόπο τα χαρακτηριστικά της σε ένα διαχρονικό makeup look ιδανικό για casual αλλά και glam γιορτινές εμφανίσεις.

Λαμπερό smoky eye και ροζ χείλη

Ο Hung Vanngo έκανε και πάλι τα μαγικά του, δημιουργώντας ένα λαμπερό smoky eye στην Julianne Moore στις κλασικές αποχρώσεις του ασημί και του μαύρου – ένα ιδανικό makeup look για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

Berry χείλη

View this post on Instagram

I meaann 😍 #maggiegyllenhaal

A post shared by Vincent Oquendo (@makeupvincent) on

Δεν υπάρχει τίποτα πιο γιορτινό από τα κόκκινα ή τα berry χείλη. Ο celebrity makeup artist, Vincent Oquendo, δείχνει τον σωστό τρόπο ενσωμάτωσης της τάσης στο μακιγιάζ για γυναίκες άνω των 40, επιλέγοντας ένα ανοιχτόχρωμο berry κραγιόν, που δεν στερεί τον όγκο από τα χείλη. Τα μεταλλικά ή ιριδίζοντα κραγιόν μπορεί να δείχνουν εντυπωσιακά στην πασαρέλα, ωστόσο συνήθως δεν κολακεύουν τα πιο ώριμα χείλη. Το ίδιο συμβαίνει και με τις υπερβολικά ματ φόρμουλες. Η καλύτερη επιλογή είναι ένα satin κραγιόν με ελαφριά λάμψη ή ένα διαφανές lip gloss που κάνει τα χείλη να δείχνουν πιο πλούσια και ζουμερά.

www.harpersbazaar.gr

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr