Θες να χάσεις βάρος; Πες ΝΑΙ σε αυτά τα μπαχαρικά!

Θες να χάσεις βάρος; Πες ΝΑΙ σε αυτά τα μπαχαρικά!

Αγαπημένα μπαχαρικά! Τα προσθέτεις στο φαγητό σου αφού προσδίδουν έξτρα γεύση και μετατρέπουν ένα συνηθισμένο πιάτο σε πολύ νόστιμο -κάποιες φορές γίνεται και τελείως γκουρμέ.

Ήξερες, όμως, ότι υπάρχουν μπαχαρικά που ενεργοποιούν τον μεταβολισμό σου και σε βοηθούν να χάσεις κιλά; Ποια είναι αυτά; Θα τα δεις αναλυτικά παρακάτω.

Κανέλα

Η κανέλα περιέχει αντιοξειδωτικές ουσίες που ενεργοποιούν τον μεταβολισμό και μειώνει το αίσθημα της πείνας ενώ ενισχύει το αίσθημα κορεσμού. Επίσης, μειώνει το πρήξιμο και ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Πάπρικα

Την λατρεύουν οι περισσότεροι στην γλυκιά μορφή της ενώ σε πολλούς αρέσει και καυτερή. Είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και συμβάλει θετικά στο έντερο σου. Κατανάλωση πάπρικα στο κοτόπουλο ή στις πατάτες σου.

Πιπέρι Καγιέν

Περιέχει ένα συστατικό που βοηθάει στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας, μειώνει την όρεξη και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό. Ακόμα, ανακουφίζει από τον πόνο αφού χρησιμοποιείτε και σε φαρμακευτικά προϊόντα.

Τζίντζερ

Το τζίντζερ είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες ενώ περιέχει και καψαϊκίνη που ενεργοποιεί τον μεταβολισμό με αποτέλεσμα να κάνει περισσότερες καύσεις.

Κουρκουμάς

Περιέχει βιταμίνες Ε, Κ και ψευδάργυρο. Περιέχει κουρκουμίνη που έχει αντιφλεγμονώδη δράση και βοηθάει στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας. Μειώνει αισθητά το πρήξιμο και διευκολύνει την διαδικασία της πέψης.

Τι λες; Θα δώσεις πρωταγωνιστικό ρόλο στα παραπάνω μπαχαρικά στην καθημερινή σου διατροφή; Εμείς πάντως σου λέμε ένα μεγάλο ΝΑΙ γιατί το έχουμε ήδη κάνει και τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από θεαματικά.

www.faysbook.gr

Κανέλα Κεϋλάνης απο τα μυστικά ομορφιάς (σκόνη)

Ράβδοι Κανέλας Κευλάνης απο τα μυστικά ομορφιάς.

Δισκία Κανέλας Κεϋλάνης

Αιθέριο Έλαιο Κανέλας (Cinnamon)!

Λάδι κανέλας.

Δισκία Κουρκουμά

Λάδι κουρκουμά η κουρκουμέλαιο. Το θεραπευτικό!

.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr