Ο πιο Γρήγορος Τρόπος για να Ξεφορτωθείτε το Ενοχλητικό Φούσκωμα σε 3 Ώρες!

Ο πιο Γρήγορος Τρόπος για να Ξεφορτωθείτε το Ενοχλητικό Φούσκωμα σε 3 Ώρες!

Έχει να κάνει 100% με τη διατροφή.
Προσέξτε μερικά πραγματάκια στη διατροφή σας και το φούσκωμα θα φύγεις.
Δείτε ποια είναι αυτά!

Όλοι ξέρουμε πως μπορεί ένα φούσκωμα να σαμποτάρει τα σχέδιά μας και τη διάθεσή μας γενικότερα. Το ερώτημα, όμως, είναι πώς μπορούμε να το ξεφορτωθούμε μια και καλή.

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε.

Πιείτε νερό με λεμόνι Αν έχετε να πάτε σε κάποιο event απλά πιείτε νερό με φρέσκο λεμόνι μέσα και λίγο πιπέρι καγιέν και θα νιώσετε αμέσως να ξεφουσκώνετε.

Βάλτε πιπέρι στο ποτό σας Το πιπέρι καγιέν βοηθάει πολύ στην πέψη και μπορεί να σας βοηθήσει πολύ με τις κράμπες και το φούσκωμα. Απλά βάλτε 1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι σε ό,τι πιείτε.

Φάτε κουρκουμά Όπως το πιπέρι καγιέν έτσι και κουρκουμάς βοηθάνε στο ξεφούσκωμα. Βάλτε 1 κουταλάκι του γλυκού κουρκουμά σε νερό, τσάι, χυμό ή smoothie και θα δείτε μεγάλη διαφορά αμέσως.

Πιείτε νερό καρύδας Όπως θα έχετε καταλάβει η ενυδάτωση βοηθάει πάρα πολύ με τα φουσκώματα. Έτσι θα φύγει από τον οργανισμό σας το έξτρα αλάτι που μπορεί να υπάρχει και να προκαλεί κατακράτηση.

Πιείτε τζίντζερ Το τζίντζερ είναι τέλειο για ξεφούσκωμα. Βάλτε το στα smoothies σας, στους χυμούς σας και στο φαγητό σας.

Φάτε σπαράγγια Υπάρχουν τροφές όπως είναι τα σπαράγγια που είναι διουρητικές. Φάτε, λοιπόν, σπαράγγια για να ξεφουσκώσετε αμέσως.

Φάτε σπανάκι Εκτός από τα σπαράγγια και το σπανάκι έχει διουρητική δράση. Φάτε το είτε στη σαλάτα είτε πιείτε το μέσα σε smoothies.

spirossoulis.com

Δισκία Κουρκουμά

Λάδι κουρκουμά η κουρκουμέλαιο. Το θεραπευτικό!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr