DIY Beauty- Αυτό το lip scrub με υπέροχη γεύση, θα σου χαρίσει χείλη για φίλημα Πανεύκολο

DIY Beauty- Αυτό το lip scrub με υπέροχη γεύση, θα σου χαρίσει χείλη για φίλημα Πανεύκολο

Συχνά σου γράφω για την ευαισθησία που χαρακτηρίζει την περιοχή γύρω από τα μάτια και τονίζω τη σημασία της σωστής και εξειδικευμένης φροντίδας της. Όμως, υπάρχει ακόμα ένα σημείο στο πρόσωπο και πιο συγκεκριμένα, τα χείλη, τα οποία χαρακτηρίζονται επίσης από ευαισθησία. Η κεράτινη στιβάδα σε αυτό το σημείο είναι πολύ λεπτή, ενώ έχει τα πιο πολλά αισθητήρια κύτταρα. Η υγιής και αψεγάδιαστη όψη των χειλιών εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από το πόσο πολύ τα προσέχεις, τα περιποιείσαι και τα προστατεύεις από παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν βλάβες, όπως η ακτινοβολία UV, το άγχος και η αλλαγή της θερμοκρασίας.

Η εφαρμογή ενός balm δεν αρκεί για να τα διατηρήσεις στην εντέλεια, για το λόγο αυτό θέλω να σου αποκαλύψω αυτό το tip που εφαρμόζω εγώ στην beauty ρουτίνα μου μια φορά την εβδομάδα και πραγματικά, έχω δει μεγάλη αλλαγή στην εικόνα των χειλιών μου, αφού εξασφαλίζει σε αυτά την ανανέωση και την ενυδάτωση που χρειάζονται, ιδιαίτερα κατά τη χειμερινή περίοδο.

Πρόκειται για ένα θαυματουργό και πανεύκολο lip scrub, με υπέροχο άρωμα και γεύση κακάο, που θα κάνει το απαραίτητο reset στα χείλη απομακρύνοντας νεκρά κύτταρα και αποκαλύπτοντας μια βελούδινη και λεία υφή.

Για να το φτιάξεις το μόνο που θα χρειαστείς είναι μια κουταλιά της σούπας καστανή ζάχαρη, μισή κουταλιά της σούπας βιολογικό λάδι καρύδας και μισό κουταλάκι του γλυκού βιολογικό κακάο. Ανακάτεψε όλα τα υλικά σε ένα καθαρό μπολ, μέχρι αυτά να γίνουν μια ομοιόμορφη πάστα. Έπειτα, κάνε μασάζ στα χείλη σου και άφησε το scrub να δράσει για πέντε λεπτά. Μπορείς στη συνέχεια να το ξεβγάλεις με χλιαρό νερό. Ό,τι απομείνει από το scrub σου προτείνω να το χρησιμοποιήσεις για απολέπιση στους αγκώνες ή στα χέρια σου!

www.marieclaire.gr

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr