Η τροφή που δεν γνώριζες πως καίει το λίπος της κοιλιάς

Η τροφή που δεν γνώριζες πως καίει το λίπος της κοιλιάς

 Η τροφή που δεν γνώριζες πως καίει το λίπος της κοιλιάς

Δυστυχώς, η περιοχή της κοιλιάς αποτελεί πρόβλημα για πολλές γυναίκες, οι οποίες παραδέχονται πως έχουν ανασφάλεια με το σώμα τους κυρίως λόγω του συσσωρευμένου λίπους στην περιοχή αυτή. Είναι, βλέπετε, μία από τις «δυσκολότερες» του γυναικείου κορμιού.

Πέρα από τη σωματική άσκηση που κρίνεται απαραίτητη, υπάρχει μία άγνωστη τροφή – σύμμαχος της απώλειας λίπους της κοιλιάς, την οποία καλό θα ήταν να εντάξουμε στο διατροφολόγιό μας. Ποια είναι αυτή; Τα κόκκινα φασόλια.

Πρόκειται για μία σχεδόν «μαγική» τροφή που αποτελεί πλούσια πηγή φασολαμίνης, γλουταμίνης και φυτικών ινών, οι οποίες συμβάλλουν αποτελεσματικά στη μείωση της θερμιδικής πρόληψης, καθώς εμποδίζουν την απορρόφηση του διατροφικού λίπους.

Η φασολαμίνη από τη μεριά της, αποδεδειγμένα μειώνει την όρεξη για φαγητό και εμποδίζει το άμυλο να μετατραπεί σε σωματικό λίπος, την ώρα που η γλουταμίνη -μέσα σε όλες τις άλλες ευεργετικές για τον οργανισμό ιδιότητές της-, αποτελεί και έναν καλό σύμμαχό μας για να μειώσουμε το αίσθημα του έντονου άγχους, που λόγω εποχής και υποχρεώσεων μας καταβάλλει.

Χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο; Κόκκινα φασόλια κορίτσια!

www.womenonly.gr

Μίξη βοτάνων για το αδυνάτισμα. Επιτάχυνση μεταβολισμού.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr