Πώς να Επιλέξετε την Τέλεια Τσάντα για Κάθε Σωματότυπο

Πώς να Επιλέξετε την Τέλεια Τσάντα για Κάθε Σωματότυπο

Για να δημιουργήσετε την τέλεια εμφάνιση, πρέπει να σκεφτείτε τα πάντα. Ακόμη και μια τσάντα μπορεί να βελτιώσει την σιλουέτα σας αν επιλέξετε τη σωστή. Και είναι μια άλλη ολόκληρη ιστορία αν επιλέξετε την λάθος τσάντα.

Πώς να Επιλέξετε την Τέλεια Τσάντα για Κάθε Σωματότυπο

Υγρή βιταμίνη Α (σέρουμ). Γυρνάει τον χρόνο πίσω.

Πρώτον, πρέπει να μάθετε τον τύπο του σώματός σας:

-Εάν έχετε φαρδύτερους ώμους από τους γοφούς σας, έχετε τύπο ανεστραμμένου τριγώνου.

-Εάν η μέση και οι ώμοι σας είναι στενότεροι από τους γοφούς σας, ο τύπος σας είναι αχλάδι.

-Εάν οι ώμοι, η μέση και οι γοφοί σας έχουν το ίδιο μέγεθος, τότε είστε τύπος ορθογωνίου.

-Εάν η μέση σας είναι μεγαλύτερη από τους ώμους και τους γοφούς σας, τότε είστε τύπος μήλου.
-Αν οι ώμοι και οι γοφοί σας είναι ίσοι με μια στενότερη μέση, έχετε τύπο κλεψύδρας.

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προσδιορίσετε τον τύπο του σώματός σας. Οι ειδικοί μόδας λένε ότι όταν επιλέγετε μια τσάντα, θα πρέπει να είναι το αντίθετο του σωματότυπού σας. Δείτε παρακάτω τι σημαίνει αυτό:

Αν έχετε τύπο ανεστραμμένου τριγώνου


Κρατήστε την προσοχή γύρω από τη μέσης σας για να δημιουργήσετε μια ισορροπημένη εμφάνιση. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι το μήκος και το πλάτος του λουριού. Μπορείτε να δοκιμάσετε τσάντα χιαστί, τσαντάκι μέσης, τσάντα σάκος και τσαντάκι φάκελος.

Αν έχετε ορθογώνιο τύπο

Πρέπει να προσθέσετε καμπύλες για να αντισταθμίσετε την φιγούρα σας. Κρατήστε το μήκος του λουριού έτσι ώστε η τσάντα να πέφτει γύρω από τους γοφούς σας. Επιλέξτε υπερμεγέθη δερμάτινη τσάντα σε σχολικό στυλ (satchel), tote τσάντα ή τσάντα hobo.

Εάν έχετε τύπο αχλαδιού


Δεν θέλετε να φαίνεστε παχύτερη από τη μέση και κάτω, οπότε κρατήστε την εστίαση γύρω από τους ώμους και το στήθος σας. Για να επιτευχθεί αυτό, πρέπει μόνο να προσέξετε το μήκος του λουριού. Η τσάντα δεν θα πρέπει να πέφτει κάτω από τη μέσης σας. Επιλέξτε τσάντα ώμου ή τσάντα σάκος, και αν σας αρέσουν οι τσάντες μέσης, μπορείτε να τις περάσετε πάνω από το στήθος σας.

υαλουρονικό οξύ τζελ

Αν έχετε τύπο μήλου


Πρέπει να δημιουργήσετε μια ψευδαίσθηση για να εξισορροπήσετε το περίγραμμα του σώματός σας. Το μέγεθος και το σχέδιο που θα επιλέξετε θα κάνουν τη διαφορά. Μεγάλη τσάντα tote με σκληρό δέρμα και τσάντα χειρός είναι κατάλληλες για εσάς.

Αν έχετε τύπο κλεψύδρας


Συγχαρητήρια, είστε μια από τις τυχερές! Παρόλο που δεν έχετε περιορισμό στην επιλογή σας καλό θα είναι να χρησιμοποιήσετε τσάντες που δεν θα καλύπτουν το ισορροπημένο σχήμα σας. 

toftiaxa.gr

ΑΗΑ: Σέρουμ απο Οξέα Φρούτων. Αναγέννηση κυττάρων -λεύκανση-κατά των ουλών.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr