Πώς θα δώσεις vintage χαρακτήρα στην αλογοουρά σου με μια μόνο κίνηση

Πώς θα δώσεις vintage χαρακτήρα στην αλογοουρά σου με μια μόνο κίνηση

Η celebrity hairstylist, Justine Marjan, σού δείχνει πώς θα δώσεις vintage χαρακτήρα στην αλογοουρά σου με μια μόνο κίνηση

από την ΕΙΡΗΝΗ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙΔΟΥ

Η αλογοουρά είναι μια από τις πιο πρακτικές και κομψές λύσεις όχι μόνο για τις «δύσκολες» ημέρες που δεν έχεις το χρόνο να ασχοληθείς περισσότερο με τα μαλλιά σου ή για εκείνες που τα βλέπεις να συμπεριφέρονται κάπως ατίθασα, αλλά και για τις βραδινές σου εξόδους. Αν τώρα σε μια κλασική αλογοουρά ή αλλιώς ponytail, προσθέσεις και μια πινελιά που θα την αναβαθμίσει εύκολα και γρήγορα, τότε έχεις πετύχει το πιο εντυπωσιακό χτένισμα που μπορούσες να σκεφτείς και μάλιστα εντελώς ανέξοδα.

Μια τέτοια λοιπόν ιδέα αποφάσισε να σου δείξει και η celebrity hairstylist, Justine Marjan, η οποία έχει επιμεληθεί μεταξύ άλλων τα χτενίσματα διάσημων γυναικών, όπως της Kim Kardashian, της Olivia Culpo και της Ashley Graham. Η Justine Marjan αντλώντας έμπνευση από τα vintage χτενίσματα του Hollywood δημιούργησε ένα glam look, το οποίο αποτελεί μια κορυφαία επιλογή για τις ημέρες των γιορτών και ένα είναι βέβαιο: ότι αφιερώνοντας το πολύ 20 λεπτά σού δίνεται η δυνατότητα να το αντιγράψεις μόνη σου και να λάμψεις.

Το συγκεκριμένο look δημοσιεύθηκε από την ίδια στο λογαριασμό της στο Instagram και πρόκειται για το «ponytail with a swirl», ένα χτένισμα που μπορεί να έχεις διαβάσει ότι το 1964 είχε αντικαταστήσει το look της κούκλας Barbie που προηγουμένως είχε φράντζα.

Για να πετύχεις το «ponytail with a swirl», προτείνω να δεις το παρακάτω βίντεο, στο οποίο η διαδικασία παρουσιάζεται βήμα – βήμα.

Αιθέριο έλαιο τσουκνίδας. Η δυνατή απάντηση στην τριχόπτωση.

www.marieclaire.gr

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr