Όλες Οι Γυναίκες Άνω Των 40 Πρέπει Να Χρησιμοποιούν Αυτό Το Αιθέριο Έλαιο Κάθε Μέρα! 8 Σημαντικοί Λόγοι

Όλες Οι Γυναίκες Άνω Των 40 Πρέπει Να Χρησιμοποιούν Αυτό Το Αιθέριο Έλαιο Κάθε Μέρα! 8 Σημαντικοί Λόγοι

Η δεκαετία των 40 είναι μια περίοδος όπου είναι πιο πιθανό να εμφανιστούν κάποιες φυσικές, ψυχολογικές και συναισθηματικές αλλαγές. Ορισμένα πρώτα σημάδια γήρανσης εμφανίζονται στο σώμα σας, όπως αυξημένο άγχος, εξάψεις και μειωμένη μνήμη.

Για πολλά χρόνια, το αιθέριο έλαιο φασκόμηλου έχει χρησιμοποιηθεί για την ανακούφιση των δυσάρεστων συμπτωμάτων που εμφανίζονται ως αποτέλεσμα της εμμηνόπαυσης.

Έτσι, εάν είστε γυναίκα άνω των 40 ετών, βρίσκεστε στο σωστό μέρος, γιατί σήμερα θα σας παρουσιάσουμε 8 οφέλη που έχει για εσάς το έλαιο φασκόμηλου και συμβουλές για τη σωστή χρήση του.

Μια μελέτη του 2004 υποστηρίζει ότι αυτό το έλαιο μπορεί να λειτουργήσει ως φυσικό φάρμακο για την κατάθλιψη, έχοντας την ικανότητα να μειώσει την κορτιζόλη έως και 36%.

Προκειμένου να ισορροπήσετε τις ορμόνες και τη διάθεσή σας, ανοίξτε ένα μπουκαλάκι αιθέριο έλαιο φασκόμηλου και εισπνεύστε βαθιά.

Το φασκόμηλο έχει την ικανότητα να ανακουφίζει τις διακυμάνσεις της διάθεσης, τις κράμπες, το φούσκωμα και τη μείωση της επιθυμίας για φαγητό.

Το πανεπιστήμιο Oxford Brooks διεξήγαγε μια έρευνα η οποία έδειξε ότι το αιθέριο έλαιο φασκόμηλου στην αρωματοθεραπεία, μπορεί να μειώσει τον φυσικό πόνο, το άγχος και τον φόβο στις γυναίκες κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Έχει ισχυρές αντισηπτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες και μπορεί να καταπολεμήσει τα βακτηριακά στελέχη. Ωστόσο, δεν πρέπει να εφαρμόζετε μεγάλη ποσότητα σε ανοιχτή πληγή. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μόνο 5 σταγόνες.

Έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα, μειώνοντας τη χοληστερόλη. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ζεστή κομπρέσα με 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο φασκόμηλου.

Εναλλακτικά εφαρμόστε το έλαιο απευθείας πάνω στην κοιλιά και κάνετε απαλό μασάζ.

Το φασκόμηλο επιταχύνει τον μεταβολισμό μεταφέροντας περισσότερο οξυγόνο στους μύες και τα όργανα. Επιπλέον, χαλαρώνει τον εγκέφαλο και τις αρτηρίες, μειώνοντας έτσι την αρτηριακή πίεση.

Για να φτιάξετε το δικό σας αρωματικό σπρέϊ σώματος, θα πρέπει να συνδυάσετε τα εξής αιθέρια έλαια: 6 σταγόνες φασκόμηλο, 6 σταγόνες γεράνι, 3 σταγόνες κανέλα και 12 σταγόνες μανταρίνι.

Αιθέριο έλαιο μανταρίνι. Κατά της γήρανσης και των ραγάδων.

Αιθ. Έλαιο Γερανιού. Για κυτταρίτιδα, ομορφιά και ηρεμία!

Αιθέριο Έλαιο Κανέλας (Cinnamon)!

Θα μεταφέρετε το διάλυμα σε ένα μπουκάλι με αντλία ψεκασμού, θα το γεμίσετε με νερό και θα ψεκάζετε το σώμα σας όποτε το έχετε ανάγκη.

Το φασκόμηλο μπορεί να θεραπεύσει την αϋπνία και να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου σας, χάρη στην ισχυρή εξισορρόπηση των ορμονών, την ανακούφιση από το άγχος και τις κατασταλτικές ιδιότητες που διαθέτει.

Για να φτιάξετε το δικό σας βάλσαμο φασκόμηλου, προσθέστε 10 σταγόνες φασκόμηλου, 10 σταγόνες λάδι λεβάντας, 1/2 φλυτζάνι λάδι καρύδας, 1/2 φλυτζάνι κερί μέλισσας και 1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο σε μπεν μαρί.

Ανακατέψτε το μείγμα πολύ καλά, αφήστε το να σταθεί για 10 λεπτά και αποθηκεύστε το σε ένα μπουκαλάκι.

Αιθέριο έλαιο φασκόμηλου.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr