Πώς να συνδυάσεις σωστά το μαύρο, κλασικό ζιβάγκο σου

Πώς να συνδυάσεις σωστά το μαύρο, κλασικό ζιβάγκο σου

Είναι το απόλυτο ρούχο του χειμώνα μιας στιλάτης εμφάνισης και υπάρχουν πολλά έξυπνα τρικ για να φορεθεί σωστά.

Στη Γαλλία το λένε κολ ρουλέ (col roulé) και όλοι οι Παριζιάνοι μοιάζει με έχουν γεννηθεί φορώντας ζιβάγκο. Είναι το απόλυτο item του στυλ, για αυτούς, μετά τη μαρινιέρα. Οπότε ξέρουν καλά πώς να το σετάρουν σωστά. Αν και το μαύρο ζιβάγκο, τόσο επιβλητικό μέσα στη μίνιμαλ φύση του, τόσο στιλάτο μέσα στην απουσία έξτρα πληροφορίας, δε χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να δημιουργήσει ένα ωραίο outfit.

Η αγαπημένη YouTuber, Marie-Anne Lecoeur, σε αυτό το βίντεο καταπιάνεται με το θέμα και δείχνει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς στάιλινγκ. Ας ακούσουμε τι λέει:

Καλό θα ήταν ο λαιμός του ζιβάγκονα μη μας σφίγγει πολύ, να είναι κάπως χαλαρός.
Μπορούμε να φορέσουμε το ζιβάγκο χωρίς να γυρίσουμε τον λαιμό του ή να τον γυρίσουμε μία φορά όπως συνηθίζεται ή ακόμα και δύο. Όλοι οι τρόποι είναι σωστοί.

Καλό θα ήταν να προσέξουμε τα σκουλαρίκια και τα κολιέ. Ενώ ένα ωραίο περιδέραιο ταιριάζει πολύ στο μαύρο ζιβάγκο χρειάζεται ισορροπία. Μια σειρά λευκά μαργαριτάρια είναι ιδανικά.
Μπορούμε να φορέσουμε μια ωραία, κομψή ζακέτα πάνω από το μαύρο ζιβάγκο, με εντυπωσιακά κουμπιά, τα οποία θα λειτουργούν ως κόσμημα.

Επίσης, μπορούμε να φορέσουμε ένα πουκάμισο πάνω από το μαύρο ζιβάγκο.
Ακόμα και φόρεμα μπορούμε να συνδυάσουμε πάνω από μαύρο ζιβάγκο, αρκεί να είναι με κοντό μανίκι για να φαίνεται από μέσα το ζιβάγκο.
Τα cardigan ταιριάζουν ιδανικά με το μαύρο ζιβάγκο. Σχεδόν όλα τα χρώματα και τα στυλ cardigan.
Μια ζώνη πάνω από τα cardigan επιβάλλεται -ειδικά φέτος.
Ένα σακάκι, οποιοδήποτε σακάκι, όλων των ειδών τα σακάκια ταιριάζουν πολύ με ένα μαύρο ζιβάγκο. Καρό για πρωί, με έξτρα στρας για το βράδυ.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα όμορφο layering με ένα λεπτό, καπιτονέ μπουφάν και ένα μαύρο, κλασικό παλτό από πάνω. Εάν θέλουμε και είναι στο στυλ μας, προσθέτουμε κι ένα τσόχινο καπέλο.
Ένα μεταξωτό μαντήλι, δεμένο με πολλούς τρόπους, ή μία πασμίνα στολίζουν επίσης, πολύ όμορφα το μαύρο, κλασικό και αγαπημένο ζιβάγκο.
Δείτε το αναλυτικό βίντεο και θα πάρετε ιδέες:

Φωτό: από το YouTube

Πηγή:womantoc.gr

Αιθέριο Έλαιο Βιολέτας. Για Πόνους, Ακμή, Ξηρό Δέρμα.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr