23 Ιδέες για γυναικεία κοντά κουρέματα!

23 Ιδέες για γυναικεία κοντά κουρέματα!

Όλες οι γυναίκες πριν μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά μας αγχωνόμαστε. Αυτό συμβαίνει γιατί ενώ θέλουμε τη μεγάλη αλλαγή, θέλουμε επίσης να είμαστε σίγουρες ότι θα είναι κάτι που θα μας πηγαίνει.

Ένα κοντό κούρεμα είναι σίγουρα μια μεγάλη απόφαση, ωστόσο όλες γνωρίζουμε ότι αποτελούν τη τελευταία τάση της μόδας. Επιπλέον είναι πολύ χρηστικό καθώς μπορείς να κάνεις ένα υπέροχο styling σε λίγα μόλις λεπτά. Μπορείς να δοκιμάσεις να αλλάξεις το χρώμα ή να προσθέσεις ανταύγειες για μια πλήρη ανανέωση. Εάν λοιπόν θέλεις να δεις μερικές ιδέες για γυναικεία κοντά κουρέματα ρίξε μια ματιά στις παρακάτω προτάσεις.

Προτάσεις για κοντά κουρέματα
Καρέ


 

Το καρέ έχει επανέλθει δυναμικά στο χώρο της κομμωτικής και ολοένα και περισσότεροι διάσημοι το επιλέγουν. Εάν θέλεις ένα πιο κοντό κούρεμα είναι μια ιδανική επιλογή καθώς αποτελεί μια πιο ομαλή μετάβαση σε σχέση με άλλα κουρέματα. Με αυτό, μπορείς να συνεχίσεις να κάνεις διάφορα χτενίσματα όπως πλεξούδες και buns καθώς έχει το απαραίτητο μήκος. Μια άλλη ευκολία είναι το ατημέλητο styling που μπορείς να το πετύχεις μέσα σε λίγα λεπτά εάν έχεις πιο κοντά μαλλιά. Μη φοβηθείς να προσθέσεις χρώμα ή ανταύγειες για να το κάνεις ακόμα πιο σύγχρονο και να αναδείξεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

 

Το pixie cut είναι σίγουρα μια πολύ τολμηρή επιλογή, ιδιαίτερα αν έχεις συνηθίσει τον εαυτό σου με μακριά μαλλιά. Ωστόσο είναι από τις καλύτερες ιδέες για γυναικεία κοντά κουρέματα εάν θέλεις να τονίσεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Έτσι θα δώσεις στα μαλλιά σου την ευκαιρία να γίνουν πιο υγιή και πιο δυνατά. Εάν θέλεις ένα πιο edgy αποτέλεσμα μπορείς να συνδυάσεις το pixie cut με το ξύρισμα σε ένα σημείο του κεφαλιού σου.

Απόλυτη τάση για τις γυναίκες είναι τα undercuts και υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα σχέδια που μπορείς να δημιουργήσεις. Διαφορετικά, για μια πραγματικά ριζική αλλαγή μπορείς να δοκιμάσεις νέα χρώματα στα μαλλιά σου όπως το χάλκινο ή το ξανθό πλατινέ. 

www.ediva.gr

Αιθέριο έλαιο τσουκνίδας. Η δυνατή απάντηση στην τριχόπτωση.

Διαβάστε ακόμα