Θεραπεία για τις ρυτίδες λαιμού. Πως θα τις εξαφανίσεις.

Θεραπεία για τις ρυτίδες λαιμού. Πως θα τις εξαφανίσεις.

Το λάδι φιστικιού φορτωμένο με  αντιοξειδωτικές ουσίες  όπως οι πολυφαινόλες και η ρεσβερατρόλη, θεραπεύουν με καλό μασάζ ,τις ρυτίδες του λαιμού.

 

Οι αντιοξειδωτικές  αυτές  ουσίες  προστατεύουν τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου. Προστατεύουν το ανθρώπινο DNA αναζωγονώντας και  προστατεύοντας από τις φθορές και τις δερματικές αλλοιώσεις του χρόνου.

Το έλαιο φιστικιών (όπου κάποτε απλωνόταν από τις μητέρες στα πονεμένα μέλη των παιδιών τους για να τα θεραπεύσουν από την πολυομυελίτιδα), έχει δραστική επίδραση στο δέρμα απελευθερώνοντας επάνω του βιταμίνες Ε, Β6, θειαμίνη (βιταμίνη Β1), ριβοφλαβίνη  (βιταμίνη Β2), νιακίνη (βιταμίνη Β3), μαγνήσιο, κάλιο, ψευδάργυρο, φωσφόρο και χαλκό.

Το έλαιο φιστικιού είναι κατά 40-50- % λίπος, πλούσιο σε καλλυντική δράση μέσω των πρωτεϊνών που περιέχει και μέσω του οποίου αποκαθιστά και προφυλάσσει  τους δερματικούς ιστούς.

Τρόπος χρήσης.

Ζέστανε φυστικέλαιο και κάνε μασάζ στο λαιμό σου κάθε μέρα για 7  λεπτά μέχρι να εξαφανισθούν οι πτυχώσεις. Μετά ακολουθείτε συντηρητική αγωγή 2 φορές την εβδομάδα για να συντηρήσετε το αποτέλεσμα.

Έλαιο φυστικιού από τα μυστικά ομορφιάς.

Αραχιδέλαιο (φυστικέλαιο)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr