Φτιάξτε τη δική σας κρέμα κολλαγόνου.

Φτιάξτε τη δική σας κρέμα κολλαγόνου.

Φτιάξτε κρέμα προσώπου για την τόνωση του φυσικού κολλαγόνου

Μια κρέμα προσώπου με κολλαγόνο μπορεί να βοηθήσει το δέρμα σας να δημιουργήσει περισσότερο από το δικό του κολλαγόνο. Αντί να το αγοράσετε, μπορείτε να το φτιάξετε με φυσικά υλικά.
Θα χρειαστείτε αβοκάντο και ακτινίδιο. Το αβοκάντο είναι γνωστό για τα οφέλη του για το δέρμα. Περιέχει σάκχαρα φρούτων που διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου στην επιδερμίδα. Επιπλέον έχει βιταμίνη C που παράγει περισσότερο κολλαγόνο όταν απλώνεται στο δέρμα. Το ακτινίδιο από την άλλη πλευρά έχει ακόμα πιο υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, ενώ περιέχει επίσης βιταμίνη Ε που είναι εξίσου καλή για το δέρμα.

Οδηγίες

1. Κόψτε ένα κομμάτι του αβοκάντο, σε μέγεθος μιας κουταλιάς της σούπας και αφαιρέστε το σκληρό του δέρμα. Στη συνέχεια, βάλτε το σε ένα μπολ. Κόψτε στη μέση το ακτινίδιο, αφαιρέστε τη σάρκα από το μισό κομμάτι και βάλτε το κι αυτό στο μπολ. Πολτοποιήστε τα δύο φρούτα. Αν δεν τρώτε τα υπόλοιπα μέρη τους, αφήστε τα στο ψυγείο για να φτιάξετε αργότερα κι άλλη κρέμα. Οι εκτεθειμένες περιοχές του αβοκάντο θα γίνουν καφέ αν δεν τις βουτήξετε σε χυμό λεμονιού. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να κόψετε το καφέ μέρος και πάλι θα έχετε αρκετό για να φτιάξτε κι άλλο προϊόν.

2. Aπλώστε τη μάσκα κολλαγόνου. Κάντε το σε καθαρό δέρμα και αφήστε το για μισή ώρα. Το δέρμα μπορεί να απορροφήσει οτιδήποτε μέσα σε διάστημα μισής ώρας.

3. Αφαιρέστε τη μάσκα από το πρόσωπό σας. Για να το καθαρίσετε καλά, χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί. Στη συνέχεια, ρίξτε στο πρόσωπό σας ζεστό νερό για να αφαιρέσετε και τα τελευταία υπολείμματα. Σκουπίστε απαλά με μια πετσέτα.

Για να δείτε αποτελέσματα πρέπει να εφαρμόζετε τακτικά αυτή την κρέμα. Οι θεραπείες είναι σωρευτικές, κάτι που σημαίνει πως με την πάροδο του χρόνου και την τακτική χρήση η κρέμα αυτή θα διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα σας.

www.medinova.gr

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr