Διάβασε πως θα φτιάξεις ένα αντιγηραντικό… smoothie για το πρόσωπο με 3 μούρα!

Διάβασε πως θα φτιάξεις ένα αντιγηραντικό… smoothie για το πρόσωπο με 3 μούρα!

Είναι τέλειο και μπορείς να το πεις αν θέλεις!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη

Τα smoothies είναι ό, τι καλύτερο και healthy μπορείς να προσφέρεις στον οργανισμό σου το πρωί! Περιέχουν δεκάδες βιταμίνες και σε γεμίζουν ενέργεια για να αντιμετωπίσεις την ημέρα και αξίζουν αυτό το χρόνο παραπάνω που απαιτούν για την προετοιμασία τους. Ήξερες όμως πως ένα smoothie μπορεί να κάνει καλό και στο δέρμα σου; Ναι, κάνει καλό στην επιδερμίδα σου έτσι κι αλλιώς όταν το πίνεις αλλά εμείς δεν θέλουμε να το πιείς… Θέλουμε να το φορέσεις! Φυσικά δεν θα βάλεις στο δέρμα σου οποιοδήποτε smoothie αν και, κακό δεν θα σου κάνει ποτέ. Θα φτιάξεις ένα γεμάτο με αντιοξειδωτικά που θα κάνουν την επιδερμίδα σου πιο υγιή και λαμπερή μέσα σε 10 λεπτά και θα σου παρέχουν πλούσια αντιοξειδωτική προστασία. Ποιο είναι το βασικό τους συστατικό; Τα μούρα!

Τα blackberries, τα blueberries και τα raspberries είναι όλα γλυκά μούρα γεμάτα με αντιοξειδωτικά που λατρεύει η επιδερμίδα μας. Θα χρειαστείς περίπου 7 από το κάθε είδος. Βάλτα μέσα στο blender σου, πρόσθεσε μία κουταλιά της σούπας γιαούρτι και μία κουταλιά της σούπας μέλι και πολτοποίησέ τα! Έπειτα, πέρνα το μείγμα στο πρόσωπό σου και χαλάρωσε για δέκα λεπτά πίνοντας ό, τι περίσσεψε!

Όταν θα αφαιρέσεις το smoothie από το δέρμα σου θα παρατηρήσεις τη λάμψη και τη βαθιά ενυδάτωση που σου προσφέρει αυτός ο συνδυασμός των συστατικών και πραγματικά θα εθιστείς! Δοκίμασέ το!

www.queen.gr

Λάδι Φραμπουαζ ή Σμέουρο. Το λάδι με τον υψηλότερο δείκτη προστασίας και ισχυρή αντιρυτιδική δράση!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr