Τέλειο σώμα μέχρι την Άνοιξη! Συνταγή για κυτταρίτιδα, πάχυνση της επιδερμίδας και διαρκή αποτοξίνωση.

Τέλειο σώμα μέχρι την Άνοιξη! Συνταγή για κυτταρίτιδα, πάχυνση της επιδερμίδας και διαρκή αποτοξίνωση.

Λάδι  σώματος για κυτταρίτιδα, πάχυνση της επιδερμίδας και διαρκή αποτοξίνωση.

Όσο μεγαλώνουμε, η επιδερμίδα λεπταίνει, γίνεται πιο εύθραυστη και πιο αδύναμη. Το σώμα ακολουθεί την κάθοδο του αλλά αυτή η κατάσταση μπορεί να μην είναι μόνιμη αρκεί να προσφέρουμε στην επιδερμίδα μας την ενυδάτωση, την προστασία και την λιποδιάλυση που χρειάζεται. Μπορούμε να αντιστρέψουμε τον χρόνο.

Επιτυχημένη λιποδιάλυση όμως και σύσφιξη, χωρίς αποτοξίνωση στο δέρμα, δεν υπάρχει. Τα έλαια αυτής της συνταγής , προκαλούν βαθιά ενυδάτωση με λαμπερή όψη, αναπτύσσουν τα κύτταρα και δένουν τους επιδερμικούς ιστούς, προκαλώντας πάχυνση και ανθεκτικότητα στο δέρμα ακριβώς όπως στην εποχή της πρώτης νεότητας. Χρησιμοποιώντας επίσης συστηματικά αυτό το έλαιο ομορφιάς του σώματος, εξαφανίζονται, ακμή, σπιθουράκια,και μικρά αγγεία.

Το καταπληκτικότερο όλων όμως είναι αυτή η παιδική και αναγεννητική βελουδένια όψη που θα αφήσει η παρακάτω συνταγή, στην επιδερμίδα σας. Μέχρι την Άνοιξη, θα λάμπει πραγματικά ενώ θα έχετε απαλλαγεί και από την κυτταρίτιδα. Η σύσφιξη εννοείται ότι θα είναι ένα πολύ σεβαστό παράλληλο όφελος.

Τα 20 ml αντιστοιχούν σε μια γεμάτη κουταλιά της σούπας.

Τα υλικά σας.

-20ml έλαιο αβοκάντο (εξαιρετική τροφή)

-20ml σιτέλαιο (αναγέννηση της επιδερμίδας, λάμψη, ελαστικότητα)

-10 ml αμυγδαλέλαιο (ομορφιά)

-3 σταγόνες αιθέριο έλαιο άρκευθος (αδυνάτισμα λιποδιάλυση, εντατική αποτοξίνωση)

-5 σταγόνες αιθέριο έλαιο γερανιού (το αιθέριο έλαιο της νεότητας)

-2 σταγόνες αιθέριο έλαιο μύρου (αιθέριο έλαιο μπότοξ)

Ανακατεύετε τα υλικά σας μέσα σε ένα σκούρο μπουκαλάκι και απλώνετε πρωί και βράδυ. Ανακινείτε κάθε φορά πριν την χρήση.

Η συνταγή αυτή, περιέχει υψηλές ποσότητες σε πρωτεΐνες και ακόρεστα λιπαρά, τα οποία είναι πολύ ισχυρά συστατικά για την υγεία του δέρματος. Περιέχει επίσης Ω-3 λιπαρά οξέα, συμβάλλει για μια πιο μαλακή και ολόφρεσκη επιδερμίδα ενώ εξασθενεί  τη συχνότητα εμφάνισης των κηλίδων γήρατος αυτά τα μικρά καφέ “μπαλώματα” στο δέρμα. Ακόμη αντισταθμίζει τις επιπτώσεις που αφήνει η μακρόχρονη και παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο. Επομένως μπορεί να φορεθεί με επιτυχία όχι μόνο κατά την διάρκεια προετοιμασίας για την έλευση του καλοκαιριού, αλλά και κατά την διάρκεια που εκτιθέμεθα στις έντονες ακτίνες του ήλιου. Συνιστάται ακόμη, ως θεραπεία μετά την θάλασσα για επανόρθωση και σούπερ νεανική εμφάνιση χωρίς κανένα ψεγάδι ή φθορά.

Τα αντιοξειδωτικά που περιέχει το λάδι αυτής της συνταγής, όπως οι βιταμίνες Α, D και Ε, κάνουν το δέρμα πιο ελαστικό και μειώνουν την ξηρότητα ή την όψη της γηρασμένης και ταλαιπωρημένης επιδερμίδας,

Ζωή Κυροπούλου

Πηγή:egoismos.gr

αβοκάντο – avocado oil. Η τροφή της επιδερμίδας.

Σιτέλαιο: Για λεύκη, δερματίτιδα, λάμψη, αντιγήρανση, θεραπεία.

Αμυγδαλέλαιο 100 ML απο τα μυστικά ομορφιάς

Αιθ. Έλαιο Γερανιού.

Αιθέριο Έλαιο Μύρο. Για την αποκατάσταση φθοράς.

Αρκευθος. Καταπολεμά την κυτταρίτιδα-αδυνατίζει.

Αρκευθος. Καταπολεμά την κυτταρίτιδα-αδυνατίζει.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr