Θέλεις να αυξήσεις το κολλαγόνο σου για ανόρθωση περιγράμματος και λάμψη στο δέρμα; Πιες αυτό το μαγικό ρόφημα χωρίς να δώσεις δεκάρα!

Θέλεις να αυξήσεις το κολλαγόνο σου για ανόρθωση περιγράμματος και λάμψη στο δέρμα; Πιες αυτό το μαγικό ρόφημα χωρίς να δώσεις δεκάρα!

Ιδανικό αυτό το ρόφημα για κλιμακτήριο και εμμηνόπαυση όπου τα οιστρογόνα δεν υπάρχουν και σε τόση ένταση ώστε να μας δώσουν την χαμένη μας ελαστικότητα και φωτεινότητα. Αλλά και για κάθε ηλικία χωρίς κανένα περιορισμό.

Όποτε πίνω αυτό το ρόφημα όλοι με ρωτούν την επόμενη ημέρα τι έχω κάνει στην επιδερμίδα μου  και φυσικά τους λέω. Είπα λοιπόν να μοιραστώ αυτό το μυστικό μου και με τις διαδικτυακές μου φίλες με πολύ χαρά. 

Ακολουθήστε λοιπόν 🙂 

Υλικά.

-Μισή κουταλιά του γλυκού κουρκουμά

-μισή κουταλιά του γλυκού κόκκινη γλυκιά πιπεριά. (πάπρικα-γλυκιά κόκκινη τριμμένη πιπεριά)

 

Θα βράσετε τα υλικά σας σε μια κούπα νερό (200ml) και θα το πιείτε.

Τι κάνει;

Αυξάνει θεαματικά το κολλαγόνο στην επιδερμίδα, σηκώνει τα μάγουλα, τονώνει το περίγραμμα του προσώπου μας και κατανικά την χαλαρότητα, κάνει φωτεινά και ξεκούραστα τα μάτια, η επιδερμίδα λάμπει, γίνεται λεία, υπέροχη! Επίσης οι ραγάδες λειαίνονται και το δέρμα δείχνει παράλληλα καλύτερο σε όλο το σώμα.

Παράλληλα οφέλη: οι πόνοι στις αρθρώσεις και οι φλεγμονές μειώνονται.

Διάρκεια της εσωτερικής θεραπείας ομορφιάς. Πίνεται το ρόφημα σας επί 10 ημέρες και σταματάτε. Ξανά συνεχίζεται τον επόμενο μήνα άλλες 10 ημέρες. Συνεχίζεται πάλι τον επόμενο.

Προτιμότερη ώρα χρήσης : Βράδυ. Την άλλη ημέρα το πρωί δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας.

Αποτελέσματα: θα τα δείτε από την πρώτη ημέρα!

Ενημερωθείτε από τον ή την ειδικό που σας παρακολουθεί.

Ζωή Κυροπούλου

Πηγή: www.egoismos.gr

Δισκία Κουρκουμά

Λάδι κουρκουμά η κουρκουμέλαιο. Το θεραπευτικό!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr