7 ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

7 ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

... και να έχεις κάθε μέρα βλέμμα γεμάτο ένταση και γατίσιο αποτέλεσμα.

Πάντα πριν την μάσκαρα
Μην κάνεις το λάθος και το χρησιμοποιήσεις μετά την πρώτη στρώση καθώς έτσι κάνεις κακό στις βλεφαρίδες σου που μπορεί να σπάσουν ή να τραβηχτούν από το ειδικό εργαλείο. Φρόντιζε πάντα να το χρησιμοποιείς πριν την μάσκαρα και να αφαιρείς το περιττό προιόν από το βουρτσάκι πριν την εφαρμογή ώστε να μην χάσουν σταδιακά τον όγκο και την καμπύλη τους οι βλεφαρίδες σου.
2
Μην ασκείς μεγάλη πίεση
Μπορεί να πιστεύεις ότι πιέζοντας δυνατότερα θα δημιουργήσεις μεγαλύτερη καμπύλη και με περισσότερη διάρκεια αλλά για ακόμα μια φορά το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τις σπάσεις και μάλιστα κοντά στη ρίζα. Είναι προτιμότερο λοιπόν να επαναλάβεις τη διαδικασία μια με δύο φορές για δύο δευτερόλεπτα παρά να ασκήσεις μεγάλη πίεση.

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

3
Ζέστανε το ψαλίδι σου
Πρόκειται για τρικ των επαγγελματιών που πανεύκολα μπορείς να αντιγράψεις. Πριν χρησιμοποιήσεις το ψαλίδι σου ακούμπησε το για λίγο πάνω σε θερμαινόμενο σώμα ή ζέστανε λίγο την επιφάνεια με το πιστολάκι σου. Εναλλακτικά μπορείς να βάλεις το ψαλίδι σου σε ζεστό νερό και να το στεγνώσεις καλά πριν την χρήση.
4
Η ποιότητα είναι το παν
Επένδυσε σε ένα καλής ποιότητας ψαλίδι αφού αυτό όχι μόνο θα σου χαρίσει αψεγάδιαστο αποτέλεσμα και βλεφαρίδες με καμπύλη αλλά θα γίνουν must του μπουντουάρ σου για χρόνια.
5
Καθάρισε το ψαλίδι και χρησιμοποίησε ανταλλακτικά
Θα έχεις παρατηρήσει ότι πάνω στο ψαλίδι των βλεφαρίδων μένουν συχνά υπολείμματα μακιγιάζ τα οποία μετά δημιουργούν ατέλειες στο look σου. Άλλοτε πάλι θα διαπιστώσεις ότι με τη χρήση το ψαλίδι δεν λειτουργεί τόσο καλά. Τα πράγματα είναι απλά: δεν έχεις παρά να το πλένεις μετά από κάθε χρήση και να αντικαθιστάς τακτικά τα μαξιλαράκια από σιλικόνη πάνω στα οποία “κάθονται” οι βλεφαρίδες σου.

 

Καστορέλαιο 100ml

Καστορέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς!

Καστορέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr