Μάσκες προσώπου για βαθύ καθαρισμό – 8 Σπιτικές

Μάσκες προσώπου για βαθύ καθαρισμό – 8 Σπιτικές

Ετοιμάστε με τα χεράκια σας στην κουζίνα σας μάσκες πρόσωπου για βαθύ καθαρισμό που θα αναδείξουν το πρόσωπό σας και θα το διατηρήσουν φρέσκο και νεανικό. Ο βαθύς καθαρισμός είναι το Α και το Ω αφού όσα προϊόντα περιποίησης και αν εφαρμόσουμε στην επιδερμίδα μας δεν θα έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα αν το πρόσωπό μας δεν είναι καθαρό. Οι πόροι πρέπει να μπορούν να αναπνεύσουν για να διατηρήσουμε το δέρμα μας υγιή αλλά και να μπορούν οι κρέμες και οι μάσκες να εισχωρήσουν. Χρησιμοποιήστε τις μάσκες προσώπου για βαθύ καθαρισμό 1 φορά την εβδομάδα αλλά και ένα σαπουνάκι καθημερινά για καλύτερα αποτελέσματα. Δείτε παρακάτω όσες μάσκες προσώπου για βαθύ καθαρισμό χρειάζεστε και μην καθυστερείτε!

 

Από Χριστίνα Παναγοπούλου

Μάσκες προσώπου για βαθύ καθαρισμό
1) Με ντομάτα, μέλι και λεμόνι
1 ντομάτα
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
1 κουταλάκι του γλυκού λεμόνι
Ξεφλουδίζουμε την ντομάτα και στην συνέχεια την πολτοποιούμε. Έπειτα ρίχνουμε το μέλι και το λεμόνι ανακατεύοντας πολύ καλά. Απλώνουμε την μάσκα στην επιδερμίδα μας και ξεπλένουμε με άφθονο νερό.

2) Με κρέμα γάλακτος, βρώμη, τυρί κρέμα και λεμόνι
2 κουταλιές της σούπας βρώμη
1 κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτος
1 κουταλάκι του γλυκού τυρί κρέμα
1 κουταλάκι του γλυκού λεμόνι
Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να τρίψουμε την βρώμη και να ανακατέψουμε σε ένα μπολάκι όλα τα υλικά μας. Σε περίπτωση που η μάσκα σας είναι σφιχτή προσθέστε λίγο ακόμα κρέμα γάλακτος. Χτυπήστε πολύ καλά το μείγμα σας ώστε να δημιουργήσετε μία ομοιόμορφη μάσκα και στην συνέχεια την εφαρμόζουμε στο πρόσωπό μας και την αφήνουμε για 20 με 25 λεπτά. Ξεπλένουμε με άφθονο χλιαρό νερό.

3) Με άργιλο, μέλι και νερό
2 κουταλιές της σούπας λευκό άργιλο
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
νερό
Χρησιμοποιήστε λευκό άργιλο και δημιουργήστε μία από τις πιο αποτελεσματικές μάσκες προσώπου για βαθύ καθαρισμό. Σε ένα μπολάκι ρίχνουμε τον άργιλο και προσθέτουμε σιγά σιγά νερό ανακατεύοντας. Μόλις ο άργιλος αποκτήσει παχύρευστη υφή τότε προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε πολύ καλά. Απλώνουμε την μάσκα στην επιδερμίδα μας και την αφήνουμε 20 λεπτά. Ξεπλένουμε πολύ καλά.

Έλαιο βρώμης απο τα μυστικά ομορφιάς.

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

4) Με γιαούρτι και φράουλες
2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
3 φράουλες
Μυρωδάτη, νόστιμη και αποτελεσματική μάσκα προσώπου που θα λατρέψετε! Πολτοποιήστε τις φράουλες και προσθέστε το γιαούρτι. Ανακατέψτε καλά τα δυο υλικά σας και απλώστε τα στο πρόσωπό σας για 20 με 30 λεπτά.

5) Με μέλι, πορτοκάλι και λεμόνι
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
2 κουταλάκια του γλυκού χυμό πορτοκάλι
2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμόνι
Ο συνδυασμός των τριών παραπάνω υλικών θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε το πρόσωπό σας σε βάθος. Ανακατέψτε πολύ καλά και αφήστε την μάσκα να δράσει για περίπου 15 με 20 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

6) Με αγγούρι και βρώμη
1 αγγούρι
1 κουταλιά της σούπας βρώμη
Αρχικά, παίρνουμε ένα σουρωτήρι και τοποθετούμε από κάτω ένα μπολάκι. Τρίβουμε το αγγούρι και το στύβουμε καλά. Έτσι παίρνουμε τον χυμό αγγουριού και τον προσθέτουμε στην τριμμένη βρώμη. Τα ανακατεύουμε πολύ καλά και η μάσκα προσώπου για βαθύ καθαρισμό είναι έτοιμη. Με κυκλικές κινήσεις την απλώνουμε στο δέρμα μας και την αφήνουμε για 20 λεπτά.

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

7) Με μπανάνα, μήλο, μέλι και λεμόνι
Είχατε σκεφτεί πως δυο αγαπημένα φρούτα μπορούν να μας προσφέρουν τον βαθύ καθαρισμό που χρειαζόμαστε; Πολτοποιήστε μια μπανάνα και ένα μήλο και προσθέστε μέλι και λεμόνι. Εφαρμόστε την μάσκα για περίπου 25 λεπτά κι έπειτα αφαιρέστε την με χλιαρό νερό.

8) Με αυγό, αγγούρι και πεπόνι
1 ασπράδι αυγού
1 κουταλιά της σούπας τριμμένο αγγούρι
1 κουταλιά της σούπας πεπόνι
Χτυπήστε το ασπράδι αυγού μέχρι να αφρατέψει και να ασπρίσει δημιουργώντας μία κρέμα. Προσθέστε τον πολτό πεπονιού και το τριμμένο αγγούρι και ανακατέψτε τα πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Η μάσκα θα μείνει στο πρόσωπό μας για 20 λεπτά και στην συνέχεια θα την αφαιρέσουμε με αρκετό νερό.

Σαπούνι για βαθύ καθαρισμό
Επειδή, όμως, θα χρειαστείτε μία ακόμη βοήθεια για καλύτερα αποτελέσματα, δημιουργήστε με τα χεράκια σας ένα σαπούνι για βαθύ καθαρισμό που μπορείτε να χρησιμοποιείτε καθημερινά. Έτσι θα διατηρείτε το πρόσωπό σας λαμπερό και φρέσκο!

Έλαιο Λαδανιάς ή Κίστου. Ο Δυνατός Ορός Της Φύσης. (σε έκπτωση)

150 γραμμάρια βιολογικό σαπούνι
2 κουταλάκι του γλυκού βρώμη
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
αποξηραμένη μέντα
Πολύ σημαντικό είναι να προμηθευτούμε βιολογικό σαπούνι το οποίο στην συνέχεια θα λιώσουμε με προσοχή! Το σαπούνι μας δεν πρέπει να βράσει οπότε καλό είναι να το λιώσουμε σε μπεν μαρί. Δηλαδή, τοποθετούμε ένα σκεύος με νερό στην φωτιά και μέσα τοποθετούμε ένα μικρότερο σκεύος στο οποίο θα λιώσουμε το σαπούνι. Μην στέκεστε επάνω από το σκεύος κατά το λιώσιμο. Έπειτα σε μία φόρμα σιλικόνης τοποθετήστε το λιωμένο σαπούνι και αφήστε το για λίγο να κρυώσει και να αρχίσει να πήζει. Στην συνέχεια ρίξτε μέσα στο σαπούνι την βρώμη, το μέλι και λίγα αποξηραμένα φύλλα μέντας. Ανακατέψτε τα ελαφρώς για να πάνε παντού και αφήστε το να κρυώσει για 2 με 3 ώρες. Μόλις το σαπούνι σας έχει κρυώσει και στερεοποιηθεί τότε ξεφορμάρετε και είναι έτοιμο να το χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να το τυλίξετε με μία μεμβράνη για να το διατηρήσετε.

www.dynamikhgynaika.gr

24ωρη Κρέμα σύσφιξης με γάλα γαϊδούρας .

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr