Ξέρεις ποια χρώματα χρειάζεσαι για να αναδείξεις το βλέμμα σου;

Ξέρεις ποια χρώματα χρειάζεσαι για να αναδείξεις το βλέμμα σου;

Μετά από προσεκτική μελέτη, εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις απαντήσεις σε έναν απλό αλλά πλήρη οδηγό trends και χρωμάτων που θα κάνουν την διαφορά.

EYA ΤΣΙΠΗ

Φώτο: hungvanngo

Λατρεύεις τα χρώματα. Θα ήθελες πολύ να τα εντάξεις στο καθημερινό σου μακιγιάζ. Κάτι όμως σε αποτρέπει: αν το αποτέλεσμα βγει υπερβολικό; αν τελικά οι αποχρώσεις αυτές κάνουν το βλέμμα σου να δείχνει κουρασμένο; Δίνουμε τέλος στους προβληματισμούς σου με τον παρακάτω οδηγο μακιγιάζ τον οποίο συνθέσαμε μελετώντας προσεκτικά τα looks που προτείνουν οι μεγαλύτεροι beauty gurus και make up artists των σταρ.

Έχεις μπλε μάτια;

Οι επαγγελματίες επιλέγουν ζεστές αποχρώσεις του καφέ για τα γαλάζια μάτια αφού αυτές θα τα κάνουν να δείχνουν ακόμα πιο έντονα. Προτείνουν επίσης οι σκιές σε αυτούς τους τόνους να συνδυάζονται με κλασικό μαύρο eyeliner για ακόμα περισσότερη ένταση. Τι πρέπει να αναζητήσεις; Σκιές με πορτοκαλί υπότονους όπως το κοραλί, το χρώμα της σαμπάνιας ή το χρυσό, για παράδειγμα. Ακόμα και ελάχιστη ποσότητα από αυτά τα χρώματα θα χαρίσει σαγηνευτικό αέρα στα όμορφα μάτια σου.

Έχεις μελί μάτια;

Πράσινο και χρυσό είναι τα χρώματα που πρέπει να υπάρχουν στο νεσεσέρ σου αν θέλεις τα μάτια σου να γίνουν το ατού της εμφάνισής σου. Ζεστά χρώματα όπως το χάλκινο και το κλασικό καφέ της σοκολάτας είναι ιδανική επιλογή για ‘σένα ώστε το χρώμα των ματιών σου να δείχνει πιο “πλούσιο”. Αν πάλι θέλεις να παίξεις με τα χρώματα το μοβ σε όλες του τις εκδοχές είναι για ‘σένα ενώ μπορείς επίσης να πειραματιστείς με ιριδίζουσες σκιές στην γραμμή των πάνω βλεφαρίδων και στην εσωτερική γωνία του ματιού.

Έχεις καστανά μάτια;

Επειδή το χρώμα των ματιών σου είναι ουδέτερο σχεδόν όλα τα χρώματα θα φέρουν την επιθυμητή ένταση στο βλέμμα σου. Άρα είσαι από τις πολύ τυχερές που μπορούν να τολμήσουν τα ωραιότερα beauty looks. Το πορτοκαλί θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σου για να φέρεις τα χρώματα της άνοιξης στο βλέμμα σας ενώ αν αυτό σου φαίνεται too much τα bronze-gold μεταλλικά προϊόντα είναι αυτά που πρέπει να αναζητήσεις. Η αντίθεση που δημιουργείται είναι απλά υπέροχη, πίστεψέ μας.

Έχεις πράσινα μάτια;

Μια γενναία δόση μοβ – συνήθως στις πιο σκούρες εκδοχές του – θα κάνει θαύματα στα μάτια σου. Σκιές και προϊόντα στο έντονο αυτό χρώμα θα σου χαρίσουν σαγηνευτικό βλέμμα αφού πρώτα “εξουδετερώσεις” τις δυσχρωμίες του βλεφάρου με ελάχιστη ποσότητα concealer ή ένα καλής ποιότητας primer για τα μάτια. Απόφυγε τα μαύρα και τα σκούρα, ιδιαίτερα αν δεν έχεις κοιμηθεί αρκετά αλλά αν θέλεις να ξεφύγεις από τα κλασικά αναζήτησε σκιές με κόκκινους ή χάλκινους υποτόνους που κάνουν υπέροχη αντίθεση με το χρώμα των ματιών σου και τους χαρίζουν το “pop” που χρειάζονται για να λάμψουν.

Έχεις γκρίζα μάτια;

View this post on Instagram

Happy Birthday @sarasampaio 🎂⚡️💫✨

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on

 

Ο ομορφότερος τρόπος να τονίσεις τα μάτια σου στην περίπτωση αυτή είναι να πειραματιστείς με μια τεχνική που οι ειδικοί ονομάζουν “colour harmony”. Τι σημαίνει αυτό; Με χρώματα κοντά σε αυτό των ματιών σου όπως ασημένια ή μπλε του πάγου θα κάνεις την διαφορά αλλά μόνο αν η επιδερμίδα σου είναι πιο ανοιχτόχρωμη. Αν είσαι πιο σταρένια πόνταρε σε πιο σκούρες εκδοχές των ίδιων χρωμάτων όπως το κλασικό μπλε και τόνισε την εξωτερική γωνία των ματιών σου με ένα πινέλο ειδικό για blending.

elle.gr

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr