Το νέο λουκ στα μαλλιά της Τζέιν Φόντα είναι ευσεβής πόθος για κάθε κομψή γυναίκα άνω των 60

Το νέο λουκ στα μαλλιά της Τζέιν Φόντα είναι ευσεβής πόθος για κάθε κομψή γυναίκα άνω των 60

Η Τζέιν είναι η πιο πιο γοητευτική εκδοχή ενός πλάσματος γένους θηλυκού. Έξυπνη, κουλ, μάχημη, όμορφη, ταλαντούχα, κινητοποιημένη. Γίνε σαν τη Τζέιν.

Αναΐς Παρίση

Ανέβηκε στη σκηνή του Dolby Theatre στο Λος Άντζελες για να παρουσιάσει το πιο σημαντικό βραβεία της 92ης απονομής των Όσκαρ. Η Τζέιν Φόντα μέσα σε μία τουαλέτα του οίκου Elie Saab, την οποία την έχουμε ξαναδεί να φοράει πριν από 6 χρόνια στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών, και με νέο κούρεμα παρουσίασε με συγκίνηση (και μία μικρή έκπληξη) στην φωνή το Όσκαρ για την Καλύτερη Ταινία της χρονιάς το οποίο πήγε στα «Παράσιτα».

Η Φόντα πιθανότατα είναι η πιο δραστήρια και ψαγμένη σταρ του Χόλιγουντ, καθώς το επαναστατικό της πνεύμα και η έντονη ακτιβιστική της στάση συνεχίζει στα 82 της χρόνια να εμπνέει και να συμπαρασύρει κι άλλους σημαντικούς μέγκα σταρ της σόουμπιζ.

Η Τζέιν είναι ο τύπος της γυναίκας που δεν θα γεράσει ποτέ, παραμένοντας για πάντα σταθεροποιημένη στην πιο γοητευτική εκδοχή που μπορεί να υπάρξει ένα πλάσμα γένους θηλυκού: έξυπνη, κουλ, μάχημη, όμορφη, ταλαντούχα, κινητοποιημένη. Πώς θα μπορούσε να μην είναι εκείνη, λοιπόν, που θα υιοθετούσε υπέροχα μία από τις μεγαλύτερες και πιο φρέσκες τάσεις στα μαλλιά της τελευταίας σεζόν;

Το αλά γαρσόν κούρεμα της ήρθε για να πλαισιώσει ιδανικά την γκρίζα κουπ της χαρίζοντας της ακόμα περισσότερη στιβαρή γοητεία, κάνοντας της πιο νέα, πιο επίκαιρη, πιο μοντέρνα, πιο θελτικά wild από ποτέ.

Η εμφάνιση της Φόντα στα Όσκαρ.

 


Η εμφάνιση της Τζέιν Φόντα στην σκηνή των Όσκαρ με μία μακριά, κόκκινη τουαλέτα του οίκου Elie Saab από την κολεξιόν Υψηλής Ραπτικής της σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2013.

Δες το βίντεο πώς μπορεί κάθε γυναίκα στα 50, στα 60 και στα 70 να υιοθετήσει το λουκ της Φόντα ή κάποιο άλλο αντίστοιχο.

Φωτογραφία: Reuters

www.womantoc.gr

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr