Πώς θα εφαρμόσεις το eyeliner ανάλογα με το σχήμα των ματιών σου σύμφωνα με την ειδικό.

Πώς θα εφαρμόσεις το eyeliner ανάλογα με το σχήμα των ματιών σου σύμφωνα με την ειδικό.

Πώς θα εφαρμόσεις το eyeliner σαν beauty expert ανάλογα με το σχήμα των ματιών σου

Kατερίνα Πιπέρη

Το λαμπερό και έντονο βλέμμα είναι το σήμα-κατατεθέν πολλών γυναικών, που φυσικά έχουν σύμμαχο τους το eyeliner για να πετύχουν κάθε φορά το τέλειο αποτέλεσμα. Το μυστικό, όμως, βρίσκεται στον τρόπο που θα φορέσετε το προϊόν με βάση το σχήμα των ματιών σας.

 

Έτσι εμείς συγκεντρώσαμε τα beauty tips που πρέπει να γνωρίζετε για να πετύχετε την τέλεια γραμμή eyeliner.

Ασύμμετρο σχήμα ματιών

Αν το ένα μάτι σας είναι ελάχιστα πιο μικρό από το άλλο, χρησιμοποιήστε το eyeliner σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να διορθώσετε την ατέλεια και να μοιάζουν ίδια. Δοκιμάστε να σχεδιάσετε με το eyeliner σας μία γραμμή από την εσωτερική γωνία του ματιού προς την εξωτερική μεγαλώνοντας σταδιακά το πάχος της γραμμής στο μάτι που είναι ελάχιστο πιο μικρό.

Μικρά μάτια

Για να δείχνουν τα μάτια σας πιο μεγάλα, αρχικά εφαρμόστε μία σχετικά σκουρόχρωμη ουδέτερη σκιά στο κινητό μέρος του ματιού. Στη συνέχεια, στη γραμμή της κάθε βλεφαρίδας εφαρμόστε το eyeliner σας. «Σβήστε» τη γραμμή με το δάχτυλο ή με μία μπατονέτα και έπειτα χρησιμοποιήστε μία πιο σκούρα καφέ σκιά στις εξωτερικές γωνίες των ματιών. Κάντε το ίδιο και στην κάτω γραμμή της βλεφαρίδας.

Μεγάλα μάτια

Είναι η κατάλληλη βάση για να δημιουργήσετε ένα έντονο και δυνατό αποτέλεσμα. Μία λεπτή γραμμή που θα σχηματίζει ένα sexy cat eye look ταιριάζει πολύ στο συγκεκριμένο σχήμα ματιών. Σχηματίστε ένα V στην εσωτερική γωνία του κάθε ματιού. Στη συνέχεια, περάστε μία γραμμή με υγρό eyeliner και «τραβήξτε» τη μέχρι την εξωτερική γωνία.

Αμυγδαλωτά μάτια

Για να τονίσετε το σχήμα των ματιών σας, καλό είναι να εφαρμόσετε το eyeliner σας στην πάνω αλλά και στην κάτω γραμμή της κάθε βλεφαρίδας και στη συνέχεια, να τη «σβήσετε» με το πινέλο για να δημιουργήσετε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Έπειτα, ενισχύστε τη με λίγη γκρι σκιά και με λίγο bronzer για να δείχνουν πιο φωτεινά.

www.instyle.gr

Έλαιο Λαδανιάς ή Κίστου. Ο Δυνατός Ορός Της Φύσης. (σε έκπτωση)

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr