Ποιο botox; Πέντε φυσικοί τρόποι να εξαφανίσεις τις ρυτίδες

Ποιο botox; Πέντε φυσικοί τρόποι να εξαφανίσεις τις ρυτίδες

Κάθε γυναίκα – ό,τι και να λέει- θέλει να μειώσει ή να εξαφανίσει εάν είναι δυνατό τις ρυτίδες απ’ το πρόσωπό της. Οι ρυτίδες έρχονται φυσικά με την ηλικία και η αλήθεια είναι ότι κάποιες τις αγαπάμε. Αλλά και πάλι θέλουμε να τις εξαφανίσουμε!
Αν έχει περάσει απ’ το μυαλό σου να κάνεις botox, εμείς σου λέμε πως σου είναι περιττό γιατί σου έχουμε εναλλακτικές για να καταπολεμήσεις αυτά τα σημάδια στο πρόσωπό σου! Πέντε φυσικοί τρόποι να εξαφανίσεις τις ρυτίδες χωρίς να χρειαστεί να επέμβεις στο πρόσωπό σου.

Μαρία Μπενέτογλου

Aντιοξειδωτικός ορός προσώπου
Εφάρμοσε ένα καθημερινό τοπικό αντιοξειδωτικό (κάτω από το αντηλιακό) που περιέχει βιταμίνες C ή E ή φερουλικό οξύ για να μειώσεις τις ρυτίδες στο πρόσωπό σου.

Καθημερινή ενυδάτωση
Ενυδάτωσε το δέρμα σου μία ή δύο φορές την ημέρα με μια καταπραϋντική κρέμα – ιδανικά μια που περιέχει ένα μαλακτικό όπως η διμεθικόνη. Αυτή αποκαθιστά το φράγμα του δέρματος, διατηρώντας το νέο και λαμπερό.

Δηλητήριο φιδιού-Σέρουμ άμεσου αποτελέσματος. Ελιξίριο φυσικού μπότοξ.

Καθαρισμός κάθε βράδυ
Μην ξεχνάς να καθαρίζεις το πρόσωπό σου μ’ ένα απαλό καθαριστικό, κατάλληλο για τον τύπο του δέρματός σου, κάθε βράδυ. Είναι σημαντικό να το κάνεις τη νύχτα για να αφαιρέσεις το μακιγιάζ που μπορεί να σου προκαλεί φλεγμονή, τη βρωμιά και τα βακτήρια.

Κάνε scrub, αλλά μην το παρακάνεις
Μια με δύο φορές την εβδομάδα είναι αρκετές. Εάν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα, δώσε προσοχή στο πόσο σκληρό είναι το προϊόν που χρησιμοποιείς αλλά και στις κινήσεις που κάνεις.

Προσοχή στη διατροφή σου
Οι τροφές πλούσιες σε αντιοξειδωτικά ελαχιστοποιούν τη βλάβη στα κύτταρα, καταπολεμούν τη γήρανση απ’ το εσωτερικό στο εξωτερικό ενώ είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, χαμηλά κορεσμένα λιπαρά και είναι μια καλή πηγή βιταμινών. Λαχανικά, φρούτα, οτιδήποτε με ωμέγα-3, αβοκάντο, καρύδια και μούρα είναι ό,τι χρειάζεσαι. Παράλληλα, βάλε “στοπ” όσο μπορείς στη ζάχαρη, την καφεΐνη και το αλάτι.

ipop.gr

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Δηλητήριο φιδιού-Σέρουμ άμεσου αποτελέσματος. Ελιξίριο φυσικού μπότοξ.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr