Το πρώτο σημάδι της γήρανσης φαίνεται σε αυτό το σημείο!

Το πρώτο σημάδι της γήρανσης φαίνεται σε αυτό το σημείο!

Ο χρόνος περνά και το κοντέρ γράφει. Αλλά αυτό δεν μας αγχώνει. Κάθε ηλικία είναι όμορφη κι έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες. Και τα πρώτα σημάδια της γήρανσης ή αλλιώς… της εμπειρία -όπως θέλουμε εμείς να τα χαρακτηρίζουμε- εμφανίζονται στο πρόσωπο.

Ακολουθείς καθημερινά μια συγκεκριμένη ρουτίνα ομορφιάς, πλένεις σχολαστικά το πρόσωπό σου, βάζεις τις κρέμες σου και τους ορούς. Φυσικά, δεν μπορείς να αποτρέψεις τη γήρανση του δέρματος αλλά μπορείς λιγάκι να την καθυστερήσεις και να επιβραδύνεις τη διαδικασία.

Πολλοί βέβαια θεωρούν πως η κρέμα ματιών είναι περιττή, είναι μια απάτη και δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω από την ενυδατική σου κρέμα. Όμως, τα πρώτα σημάδια της γήρανσης εμφανίζονται ακριβώς κάτω από τα μάτια… και είναι το σημείο που πρέπει να δώσεις τη μεγαλύτερη προσοχή.

Το δέρμα κάτω από τα μάτια είναι εξαιρετικά λεπτό, με λιγότερο κολλαγόνο κάτι που κάνει και παράγοντες όπως την αφυδάτωση, την έλλειψη ύπνου και την έκθεση στον ήλιο να επιδρούν πιο έντονα. Παράλληλα, δεν βοηθά το γεγονός ότι οι μυς στα μάτια διαρκώς “εργάζονται” και το σημείο “στεγνώνει”. Στη συνέχεια, υπάρχουν οι μαύροι κύκλοι, οι οποίοι εμφανίζονται επειδή υπάρχουν πολλά αιμοφόρα αγγεία στην περιοχή και πολύ λίγο λίπος μεταξύ αυτών και του δέρματος.

Η γήρανση μπορεί να εμφανιστεί λόγω γονιδίων, λόγω άγχος, φυσικά λόγω ηλικίας αλλά και επειδή δεν φροντίζεις σωστά το δέρμα κάτω από τα μάτια. Πολύ περισσότερο, η χρήση σκληρών καλλυντικών μπορεί να βλάψει το απαλό δέρμα κάτω από τα μάτια.

Μια σωστή ρουτίνα περιποίησης για τη συγκεκριμένη περιοχή μπορεί να επιβραδύνει αλλά και να καταπολεμήσει ως ένα βαθμό τα σημάδια γήρανσης.

Ποιο είναι το απόλυτο προϊόν για τη συγκεκριμένη περιοχή;
Ρετινόλη! Πρόκειται για το απόλυτο συστατικό καταπολέμησης των ρυτίδων και υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο εμφανίστηκε σε πολλές από τις κρέμες ματιών που κυκλοφορούν στην αγορά.

Η ρετινόλη είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά αντιγηραντικά συστατικά και αποδεικνύεται επιστημονικά ότι βελτιώνει τις συνθήκες που σχετίζονται με τη γήρανση λόγω της ηλικίας, όπως ρυτίδες και λεπτές γραμμές.

Μεταξύ άλλων συμβάλλει και στη βελτίωση του τόνου του δέρματος, το οποίο το καθιστά άκρως αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση διάφορων θεμάτων κάτω από τα μάτια που αντιμετωπίζεις σε καθημερινή βάση.

ipop.gr

Ρετινόλη Υγρή βιταμίνη Α. Γυρνάει τον χρόνο πίσω.

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr