5 ιδέες για μανικιούρ στις αποχρώσεις του πράσινου – Κάνει τα νύχια να ξεχωρίζουν

5 ιδέες για μανικιούρ στις αποχρώσεις του πράσινου – Κάνει τα νύχια να ξεχωρίζουν

Εμπνευσμένο από τη φύση

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Μπορεί να ανήκει στην κατηγορία των ψυχρών χρωμάτων, όμως τα συναισθήματα που προκαλεί με την παρουσία του είναι τόσο θερμά, που θα το λατρέψεις. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το πράσινο χρώμα έχει αμέτρητες ευεργετικές ιδιότητες. Είναι χαλαρωτικό, ηρεμιστικό, απαλύνει και αναζωογονεί, ενώ συνδέεται με τη ζωή, την ανάπτυξη και την αρμονία. Είναι το πιο γαλήνιο χρώμα για το ανθρώπινο μάτι και μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στη φύση.

Χάρη στα παραπάνω αλλά και στο γεγονός ότι είναι εντυπωσιακό από μόνο του, το χρώμα αυτό έχει καταφέρει να γίνει πρωταγωνιστής τόσο στη μόδα, όσο και στην ομορφιά και πιο συγκεκριμένα, στις τάσεις του μανικιούρ. Είτε μόνο του είτε συνδυασμένο με άλλα χρώματα ή σχέδια, κάνει τα νύχια να ξεχωρίζουν, χαρίζοντάς τους, ανάλογα με την απόχρωσή του, σοφιστικέ, ρομαντικό, τολμηρό ή pop χαρακτήρα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να το δοκιμάσεις, είναι να επιλέξεις έναν τόνο που σου αρέσει, αλλά και την κατάλληλη υφή. Όσο για την έμπνευση, μπορείς να πάρεις μερικές ιδέες από μανικιούρ που συγκεντρώνουν άπειρα likes στο Instagram.

www.marieclaire.gr

Ρετινόλη-Βιταμίνη Α Γυρνάει τον χρόνο πίσω από τα Μυστικα Ομορφιάς.

Serum βιταμίνης C

Υαλουρονικό οξύ-σέρουμ

Βούτυρο καριτέ. Ανάπλαση, προστασία.

Διαβάστε ακόμα