Βήμα βήμα πως θα κάνετε το τέλειο μανικιούρ στο σπίτι

Βήμα βήμα πως θα κάνετε το τέλειο μανικιούρ στο σπίτι

Μένετε σπίτι σωστά; Κι εμείς το ίδιο. Δεν αφήνετε όμως ούτε λεπτό να περάσει. Θα ασχοληθείτε με όλα όσα έχετε αφήσει στην άκρη για καιρό. Θα τακτοποιήσετε τα καλλυντικά, τα προϊόντα μακιγιάζ και θα πετάξετε ότι έχετε από το 1992 στο ντουλάπι του μπάνιου σας.

Θα απλώσετε μάσκες ενυδάτωσης και λάμψης, θα κάνετε αποτρίχωση, scrub προσώπου και σώματος και φυσικά θα επιμεληθείτε το μανικιούρ σας. Και μάλιστα σαν επαγγελματίας. Κι εμείς θα σας πούμε τον τρόπο. Βήμα βήμα.

Βήμα 1o: Πάνω στο τραπέζι απλώνετε μια μικρή καθαρή πετσέτα, ασετόν, βαμβάκι, λίμα, το βερνίκι νυχιών, base και top coat.

Βήμα 2o: Σιγουρευτείτε πως έχετε αφαιρέσει τυχόν χρώμα από το προηγούμενο μανικιούρ και πλένετε καλά τα χέρια σας και τα σκουπίζετε.

Βήμα 3ο: Φτιάξτε το σχήμα. Χρησιμοποιείστε την flat πλευρά της λίμας αν θέλετε να μειώσετε το μήκος των νυχιών και την απαλή πλευρά της για τα πλάγια. Αφού φτιάξετε το σχήμα καθαρίστε τα νύχια χρησιμοποιώντας και πάλι ασετόν.

Βήμα 4ο: Για να λειάνετε καλύτερα τις άκρες των νυχιών και να μην σας ενοχλούν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το buffer πάντα σε απόλυτα στεγνά χέρια.

Βήμα 5ο: Επιλέγετε το βερνίκι νυχιών. Απλώνετε το base coat και περιμένετε να στεγνώσει. Απλώνετε το βερνίκι ξεκινώντας από το κέντρο του νυχιού και συνεχίζετε με τα πλάγια. Περιμένετε 5-10 λεπτά πριν εφαρμόσετε τη δεύτερη στρώση ώστε να αποφύγετε τις φυσαλίδες και τυχόν ατέλειες.

Βήμα 6ο: Αφού σιγουρευτείτε ότι στέγνωσε εντελώς το βερνίκι νυχιών απλώνετε το top coat ώστε να κλειδώσετε το χρώμα και να χαρίσετε έξτρα λάμψη στο μανικιούρ σας. Το top coat λειτουργεί επίσης προστατευτικά αφού δεν επιτρέπει να χαλάσει το μανικιούρ σας.

Τέλος απλώνετε serum ή ενυδατικό λάδι στην περιοχή γύρω από τα νύχια και είστε έτοιμες.

www.faysbook.gr

Εντατικό έλαιο σύσφιξης σώματος με μίξη βοτάνων. Κισσός.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr