Η σούπερ αντιοξειδωτική μακαρονάδα που τονώνει το ανοσοποιητικό

Η σούπερ αντιοξειδωτική μακαρονάδα που τονώνει το ανοσοποιητικό

Η σούπερ αντιοξειδωτική μακαρονάδα που τονώνει το ανοσοποιητικό

Νίκη Ψάλτη 
Ενισχύστε την άμυνα του ανοσοποιητικού συστήματος ετοιμάζοντας μια νόστιμη μακαρονάδα με υψηλή αντιοξειδωτική προστασία
Η μακαρονάδα pesto έχει μια σάλτσα με μεγάλη αντιοξειδωτική δράση. Ο μαϊντανός είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικές βιταμίνες Α και C, οι οποίες μάλιστα διατηρούνται ανέπαφες στο ακέραιο δεδομένου ότι η σάλτσα δε θέλει βράσιμο.

Την αντιοξειδωτική αξία του πιάτου ενισχύει το σκόρδο αλλά και το ελαιόλαδο. Από τη μία μεριά η αλλισίνη του σκόρδου και από την άλλη οι πολυφαινόλες του ελαιόλαδου, προσθέτουν στον αντιοξειδωτικό πλούτο του πιάτου, η αξία του οποίου μεγαλώνει περισσότερο από τη βιταμίνη Ε που προέρχεται από το κουκουνάρι και από το ελαιόλαδο.

Θυμίζουμε ότι η σάλτσα pesto μαϊντανού περιέχει φύλλα μαϊντανού , κουκουνάρι, σκόρδο, ελαιόλαδο και παρμεζάνα.

Πρόκειται για τροφές με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση που προστατεύουν τα κύτταρα από την φθορά, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλουν στην παραγωγή των λευκών αιμοσφαιρίων, ενισχύοντας έτσι το ανοσοποιητικό σύστημα

Το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι ότι η σάλτσα είναι ωμή, δεν απαιτείται μαγείρεμα. Τα υλικά πολτοποιούνται στο μπλέντερ και περιχύνονται στα ζυμαρικά της αρεσκείας σας.

Η μεγάλη αντιοξειδωτική της αξία ωστόσο δεν σημαίνει ότι μπορείτε να τρώτε όση ποσότητα θέλετε. Θυμηθείτε ότι μια μερίδα pesto μπορεί να πλησιάζει τις 600 θερμίδες.

ygeiamou.gr

Yohimbe-Γιοχίμπε-αφροδισιακό-στυτική δυσλειτουργία κ.α.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr