Υπέροχη συνταγή για να εξαφανίσεις τις ραγάδες.

Υπέροχη συνταγή για να εξαφανίσεις τις ραγάδες.

Οι απότομες αλλαγές και οι συνεχείς αυξομειώσεις του βάρους και του ύψους του σώματος, αποδυναμώνουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας.Επίσης στην διάρκεια της εγκυμοσύνης το σώμα μεταβάλλεται, οι ορμόνες μάχονται για την υγεία δύο ανθρώπων και αυτό το θαύμα προκαλεί  και κάποιες παράλληλες απώλειες όπως είναι η εξαφάνιση της ελαστικότητας του δέρματος. Αλλά παίζουν και άλλοι παράγοντες ρόλο στη δημιουργία ραγάδων.

 

Κι αυτοί είναι οι πολύ σημαντικές διατροφικές ελλείψεις των βιταμινών που στηρίζουν το δέρμα τα μαλλιά και τον οργανισμό γενικότερα. Μία από αυτές τις βιταμίνες είναι η Α ή η Ε αλλά και στοιχεία όπως οι πρωτεΐνες. Ένα  δομικό στοιχείο στην αναπλήρωση του κολλαγόνου και της πυκνότητας της επιδερμίδας.

Με την παρακάτω συνταγή θα αναπληρώσουμε τα στοιχεία που πλέον το δέρμα δεν αναπαράγει μόνο του ώστε να επουλωθούν οι ραγάδες και η χαλαρότητα του δέρματος.

Σε 50 ml αμυγδαλέλαιο

προσθέτουμε,

20 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας

10 σταγόνες αιθέριο έλαιο μανταρίνι

7 σταγόνες βιταμίνη Ε

Φυσική τροφή βιταμινών αυτή η συνταγή με επουλωτική δράση, διορθώνει τις ραγάδες, με απλή επάλειψη σε καθαρό δέρμα αμέσως μετά το μπάνιο. Αφού τοποθετήσουμε την μίξη μας σε ένα μπουκαλάκι, ανακινούμε κάθε φορά πολύ καλά πριν την χρήση. Από την τρίτη ημέρα θα δείτε σπουδαία διαφορά στο δέρμα σας με λεία πανέμορφη και υγιέστατη επιδερμίδα. 

Σημείωση: Καμιά συνταγή δεν ενδείκνυται για εγκύους. Οι θηλάζουσες και οι έγκυες αποκλείονται. 

Αμυγδαλέλαιο 100 ML απο τα μυστικά ομορφιάς

Αιθέριο έλαιο λεβάντας από τα μυστικά ομορφιάς

Αιθέριο έλαιο μανταρίνι. Κατά της γήρανσης και των ραγάδων.

Βιταμίνη Ε για τη διατήρηση της νεότητας.

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr