Φτιάξτε τη δική σας κρέμα για την κυτταρίτιδα με κανέλα και βούτυρο κακάο για να την εξαφανίσετε.

Φτιάξτε τη δική σας κρέμα για την κυτταρίτιδα με κανέλα και βούτυρο κακάο για να την εξαφανίσετε.

Όταν κάνουμε την ερώτηση “πού αποθηκεύει τοξίνες το σώμα μας”; Η απάντηση είναι: στο λίπος. Και έτσι με απλά λόγια δημιουργείται η κυτταρίτιδα.
Ως εκ τούτου, για να απαλλαγούμε από την ενοχλητική παρουσία της κυτταρίτιδας, είναι σημαντικό να αφαιρέσουμε τις τοξίνες που συσσωρεύονται στο σώμα μας. Αν δεν κάνουμε τίποτα, η αποθήκευση των τοξινών θα αυξηθεί, κάνοντας την κυτταρίτιδα πιο έντονη με το πέρασμα του χρόνου.

Η κανέλα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μπαχαρικά εξαιτίας της υψηλής της περιεκτικότητας σε αντιοξειδωτικά. Η σύνδεση μεταξύ της μείωσης της κυτταρίτιδας και της κανέλας γίνεται σε μια πολύ λογική βάση. Η κυτταρίτιδα σχετίζεται με την κακή κυκλοφορία του αίματος και η κανέλα βελτιώνει την κυκλοφορία στο σώμα.

Κρέμα σώματος για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας

Η κανέλα είναι πλούσια σε μέταλλα, όπως ο σίδηρος, το ασβέστιο και το μαγνήσιο, που βοηθούν να διατηρήσετε το δέρμα σας υγιές. Επιπλέον, επειδή η κανέλα βελτιώνει την τοπική κυκλοφορία του αίματος, συμβάλλει στην καλύτερη διανομή της κυτταρίτιδας.

Όλα αυτά την καθιστούν ιδανικό υλικό για μία κρέμα σώματος που στόχο θα έχει την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε μια τέτοια κρέμα σώματος…

Συστατικά:

Μπορείτε να αναμίξετε και να ταιριάξετε ό,τι σας αρέσει περισσότερο και να αφήσει είτε το Shea είτε το κακάο (αλλά μόνο το ένα!) έξω από το μείγμα και μπορείτε επίσης να αφήσετε έξω την βιταμίνη Ε, αν θέλετε, αλλά τα άλλα συστατικά είναι λίγο-πολύ απαραίτητα.

100 γραμμάρια λάδι καρύδας
50 γραμμάρια βούτυρο κακάο
50 γραμμάρια βούτυρο καριτέ
1 κουταλιά της σούπας έλαιο βιταμίνης Ε
30 σταγόνες αιθέριο έλαιο κανέλας
Ένα ολόκληρο ράβδο κανέλας (θρυμματισμένη)

Οδηγίες:

1) Σε χαμηλή φωτιά, ζεστάνετε ελαφρά το βούτυρο κακάο και το Shea Butter μέχρι να υγροποιηθούν.

2) Ανακατεύετε αργά και προσθέστε σταδιακά το λάδι καρύδας και ανακατέψτε κι άλλο για περίπου ένα λεπτό. Στη συνέχεια σβήστε τη φωτιά και αφήστε το μείγμα να κρυώσει για 10 – 20 λεπτά. Μην αφήσετε να κρυώσει τελείως και πήξει!

3) Από τη στιγμή που αρχίζει να κρυώνει, προσθέστε το έλαιο κανέλας και την βιταμίνη Ε.

4) Τώρα, χτυπήστε το μείγμα μέχρι να γίνει ελαφρύ και αφράτο. Προσθέστε και το θρυμματισμένο κλωναράκι κανέλας στο μείγμα.

Τοποθετήστε το σε ένα αεροστεγές δοχείο, αλλιώς θα χάσει τη συνοχή του.

Χρησιμοποιήστε το βούτυρο σώματος απλόχερα, και εφαρμόστε το μέχρι και τρεις φορές την ημέρα. Θα δείτε κάποια καλά αποτελέσματα μετά από έναν περίπου μήνα τακτικής χρήσης.

Επιπλέον, το μασάζ στην περιοχή της κυτταρίτιδας βοηθά στην αύξηση της ροής του αίματος.

Καλλυντικό Έλαιο Καρυδας των100 ml

Βρώσιμο λάδι καρύδας 500ml σε σούπερ προσφορά! Σούπερ τροφή!

Έλαιο Καρυδας σε Λίτρο! Τιμή προσφοράς!

Βούτυρο καριτέ. Ανάπλαση, προστασία.

Βούτυρο κακάο απο τα μυστικά ομορφιάς 

Βιταμίνη Ε για τη διατήρηση της νεότητας απο τα μυστικά ομορφιάς.

Ράβδοι Κανέλας Κευλάνης απο τα μυστικά ομορφιάς.

Αιθέριο Έλαιο Κανέλας (Cinnamon)!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr