Φτιάξτο μόνη σου: Scurb με ζάχαρη και ελαιόλαδο για τέλεια επιδερμίδα!

Φτιάξτο μόνη σου: Scurb με ζάχαρη και ελαιόλαδο για τέλεια επιδερμίδα!

Για λάμψη και ενυδάτωση!

Φτιάξτο μόνη σου: Scurb με ζάχαρη και ελαιόλαδο για τέλεια επιδερμίδα!

Το scrub αποτελεί μία διαδικασία περιποίησης σώματος και προσώπου που πρέπει απαραίτητα να γίνεται καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Με το scrub το δέρμα μας καθαρίζει σε βάθος και αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα, χαρίζοντας μας βελούδινη αίσθηση και λάμψη. Παράλληλα υποβοηθάται η σωστή αιμάτωση, η ανανέωση των κυττάρων του δέρματός μας και η αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου για να διατηρείται σφριγηλό και νεανικό το δέρμα.

 

Τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε εύκολα να φτιάξουμε ένα σπιτικό και φυσικότατο ενυδατικό scrub για το σώμα και το πρόσωπο μας χρησιμοποιώντας μόνο ζάχαρη και ελαιόλαδο. Με λίγους κόκκους ζάχαρης και ελαιόλαδο μπορούμε να φτιάξουμε αυτό το υπέροχο scrub για να κάνουμε τη κατάλληλη απολέπιση στο σώμα μας, κατά τη διάρκεια που κάνουμε μπάνιο, και χωρίς να ξοδέψουμε άδικα τα λεφτά μας σε ακριβά προϊόντα απολέπισης.

Ανακατεύουμε 1/4 του φλιτζανιού κρυσταλλική ζάχαρη με 1 κουταλιά της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ή όσο χρειαστεί για να γίνει πολτός, σε ένα μπολ μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Τρίβουμε απαλά το σώμα μας, ώστε να μην το ερεθίσουμε, κάνοντας κυκλικές κινήσεις, οι οποίες συμβάλλουν παράλληλα στην ορθή κυκλοφορία του αίματος. Πάρτε το χρόνο σας και μη βιαστείτε γιατί το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Αφού τελειώσετε το μασάζ, ξεπλυθείτε με άφθονο νερό, αρχικά με ζεστό και τελειώνοντας με κρύο.

Σαπούνι για κυτταρίτιδα και ανάπλαση προσώπου απο γάλα γαϊδούρας!

Λάδι ελίχρυσος. Ισχυρό αναπλαστικό αντιρυτιδικό.

.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr