Σύσφιξη. Τα καλύτερα serum  και οι αντιγηραντικές ουσίες ενάντια στην χαλάρωση.

Σύσφιξη. Τα καλύτερα serum και οι αντιγηραντικές ουσίες ενάντια στην χαλάρωση.

Τα καλύτερα σέρουμ σύσφιξης για να συνέλθει η επιδερμίδα απο την χαλάρωση.

Το μεγάλωμα είναι συνυφασμένο με τις ρυτίδες. Όμως η πραγματική απειλή είναι η πτώση και η χαλάρωση. Τα μάγουλά πέφτουν, ο λαιμός κρεμάει, τα βλέφαρα παρουσιάζουν καθοδική πορεία, ενώ η έκφραση γίνεται θλιμμένη και μαραζωμένη, χωρίς στην πραγματικότητα να είμαστε κατηφείς. Η πτώση και η χαλάρωση του προσώπου (που πολλές φορές προκύπτει δύο φορές πιο έντονα στην εμμηνόπαυση) εμφανίζεται αρκετά συχνά, ξαφνικά και ακαριαία. Πολλές φορές σοκάρει την γυναίκα που της συμβαίνει. Ζούμε όμως σε έναν αιώνα εξαιρετικής εξέλιξης στην αντιγήρανση όπου υπάρχουν “φάρμακα” για όλα. 

Για πρώτη φορά στον αιώνα μας, η γυναίκα μπορεί να εξασφαλίσει μια αιώνια φρεσκάδα καθώς μεγαλώνει, συντηρώντας την απαράμιλλη γοητεία της όπου έχει κατακτήσει από μια σοφία χρόνων. Τώρα πλέον η γυναίκα είτε είναι, είτε θέλει να είναι ενημερωμένη, ώστε να ξέρει που να στοχεύσει ενώ κυρίως επιζητά, να γνωρίζει τι θέλει η επιδερμίδα της την κατάλληλη εποχή, σύμφωνα με τις προσωπικές της ανάγκες. 

Η σύσφιξη όσο νωρίτερα αρχίσει στην ζωή μιας γυναίκας, τόσο πιο επιτυχημένη θα είναι. Η σύσφιξη εντάσσεται στον τομέα της πρόληψης του γήρατος. Τα ινστιτούτα δεν μπορούν να θεραπεύσουν πάντοτε με τις παρεμβάσεις τους ένα απόλυτα εγκαταλειμμένο πρόσωπο που έχει γεράσει αποπνέοντας ένα αίσθημα παραίτησης και ματαιότητας και γι αυτό η πρόληψη και η συνεχόμενη φροντίδα είναι το άλφα και το ωμέγα.

Γιατί στην τελική, είναι ωραίο να φροντίζουμε τον εαυτό μας. Κι επειδή τον αγαπάμε αφού είναι ή θα έπρεπε να είναι, ο καλύτερος φίλος μας, είναι καλύτερο να ενημερωθούμε για ότι καλύτερο υπάρχει στον τομέα της σύσφιξης και της αντιγήρανσης, ώστε να μεγαλώσουμε με φρεσκάδα και όχι μαραμένα ή μίζερα.

Τα καλύτερα σέρουμ της εποχής μας για άμεση σύσφιξη και αντιγήρανση!

Σέρουμ σαλιγκαριού.

Η σύσφιξη και η ανόρθωση του προσώπου στο απόλυτο επίπεδο. Παράλληλα οφέλη:λεύκανση, λείανση χωρίς ουλές ακμής, μείωση αισθητή των εγκατεστημένων ρυτίδων. Κύριο συστατικό του η αλαντοίνη και πλούσιο κολλαγόνο που επιδιορθώνει φθορές. Το καθαρό σέρουμ σαλιγκαριού έχει μεγάλη διαφορά από την πρόσμιξη του σε καλλυντική  κρέμα ημέρας καθώς φοριέται αυτούσιο στο πρόσωπο και η δράση του είναι άμεση. 

Μπορείς να  βρεις το καθαρό σέρουμ σαλιγκαριού εδώ!

Δηλητήριο Φιδιού.

Το σέρουμ δηλητήριο φιδιού γεννήθηκε από την ανάγκη του φυσικού μπότοξ χωρίς ενέσεις. Δεν είναι αυτούσιο δηλητήριο. Μιμείται τα στοιχεία και την συμπεριφορά του δηλητηρίου παγώνοντας τις ρυτίδες και μουδιάζωντας ελαφρά, τα σημεία του προσώπου που κάνουν τις πιο έντονες συσπάσεις με αποτέλεσμα βαθύτερες ρυτίδες. Όπως κάθε αληθινά συσφικτικό και δραστικό σέρουμ συσφίγγει και τις ουλές ενώ αποτρέπει και την ακμή.

Μπορείς να βρεις το Σέρουμ Δηλητήριο Φιδιού Εδώ!

Σέρουμ πεπτιδίων.

Κάνει θα έλεγε κανείς ότι κάνει και η βιταμίνη Α όμως πιο γρήγορα και χωρίς να ξεφλουδίζει την επιδερμίδα ή να της δημιουργεί κηλίδες αν ξεχάσεις να απλώσεις αντηλιακό στο πρόσωπο σου την επομένη το πρωί. Αν η βιταμίνη Α χρειάζεται έναν χρόνο για να γυρίσει τον χρόνο πίσω στα κύτταρα της επιδερμίδας ώστε να δείξουμε νεότερες, το σέρουμ πεπτιδίων χρειάζεται μόλις ένα μήνα για να κινητοποιήσει πλήρως τα κύτταρα και μόλις δύο για να ισιώσει και να λάμψει όλο το δέρμα μας χωρίς να έχουμε πληρώσει άπειρα χρήματα σε συνεδρίες ινστιτούτου. Επιπλέον μαντέψτε: Φοριέται ακόμη και στην παραλία συσφίγγοντας το δέρμα συνεχώς και σιδερώνοντας τις πτυχώσεις χωρίς κηλίδες γήρατος! Έξτρα μπόνους: εξαφανίζει και τις ρυτίδες των ματιών.

Μπορείς να βρείς το Σέρουμ Πεπτιδίων εδώ!

Βιταμίνη C.

Η βιταμίνη C δεν αφήνει τα κύτταρα στην ησυχία τους. Τα σπρώχνει συνεχώς κι επιταχυνόμενα στην ανάπλαση. Ενεργοποιεί το κολλαγόνο στην επιδερμίδα και δεν το αφήνει να πεθάνει. Επιταχύνει την σύσφιξη σε συνδυασμό με άλλα σέρουμ σύσφιξης ή με λάδια ομορφιάς. Ιδανικό για χρήση με roller ομορφιάς. Μπορεί να γίνει με ταυτόχρονη χρήση βιταμίνης Α μόνο βράδυ. Την άλλη ημέρα φοράμε αντηλιακό με προστασία 50. 

Μπορείς να βρεις το Σέρουμ Βιταμίνης C εδώ!

Βιταμίνη Α μπορείς να βρεις εδώ!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr