Face yoga: Οι πιο εύκολες ασκήσεις που πρέπει να δοκιμάσεις εδώ και τώρα

Face yoga: Οι πιο εύκολες ασκήσεις που πρέπει να δοκιμάσεις εδώ και τώρα

Πριν λίγες μέρες αναλύσαμε πώς επηρεάζει το άγχος της καραντίνας την επιδερμίδα μας. Σύμφωνα με μελέτες, το άγχος επιβραδύνει την αποκατάσταση της λειτουργίας φραγμού, προκαλεί πτώση των κερατινοκυττάρων του δέρματος μειώνοντας έτσι την ανανέωσή του, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σημαντικές φθορές στο αμυντικό σύστημα του δέρματος. Με λίγα λόγια, αυτό που χρειάζεται πάνω από όλα είναι να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις τόσο εσύ, όπως και το δέρμα σου. Ένας εύκολος τρόπος να το πετύχεις η yoga και πιο συγκεκριμένα- για την επιδερμίδα του προσώπου σου- η face yoga.

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

Είναι ευρέως γνωστό πως η face yoga είναι ένα μοναδικός- απόλυτα φυσικός- τρόπος για να ηρεμήσει το μυαλό αλλά και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και να απελευθερώσεις την ένταση μιας και το στρες δημιουργεί σφιγμένους μύες του προσώπου. Plus: Μειώνει αλλά και προλαμβάνει τα σημάδια της γήρανσης στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Αποτέλεσμα; Πιο υγιής, νεανική και αναζωογονημένη επιδερμίδα.

Στην ουσία πρόκειται για ένα συνδυασμό πιέσεων, ασκήσεων γιόγκα και μασάζ στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού που ενισχύουν τη μικροκυκλοφορία του αίματος, επαναφέροντας τη λάμψη και τη ζωντάνια στη στρεσαρισμένη επιδερμίδα. Αρκεί να σκεφτείς πως, όπως όλοι οι μύες στο σώμα σου έτσι και οι μύες του προσώπου σου πρέπει να ασκούνται καθημερινά για να παραμένουν σε «φόρμα». Με δύο λόγια, όσο πιο πολύ γυμνάζεις- ενδυναμώνεις τους 57 μύες του προσώπου, τόσο πιο ελαστική και σφριγηλή γίνεται η επιδερμίδα.

Μερικά λεπτά καθημερινά αρκούν για να να απελευθερώσεις τη συσσωρευμένη ένταση και να δεις αποτελέσματα aka πιο σφιχτή και ανορθωμένη επιδερμίδα, μιας και επαναπροσδιορίζεται το περίγραμμα του προσώπου.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγες ασκήσεις, όπως θα δεις στο βίντεο:

Μία απλή άσκηση σύμφωνα με την Aurélia Delsol, ιδρύτρια της μεθόδου Face Yoga Soul,για να χαλαρώσεις το χαμόγελο και το σαγόνι; Κάλυψε τα δόντια σου με τα χείλη σου, σχηματίζοντας ένα «Ο» με το στόμα σου. Συνεχίστε σχηματίζοντας από το «Ο» το «Α». Επανάλαβε 10 φορές για 3 φορές την ημέρα. Ολοκλήρωσε τις ασκήσεις πιέζοντας πολύ ελαφρά στο τόξο των χειλιών σου – το περιθώριο ανάμεσα στη μύτη και στο άνω χείλος. Πίεσε ελαφρά για 45 δευτερόλεπτα και επανάλαβε 3 φορές.

Extra Tip
Και μην ξεχνάς! Όπως έχουμε ξαναπεί, το μασάζ και μερικές πιέσεις την ώρα που απλώνεις την κρέμα σου αρκεί για να ενεργοποιήσουν τη λέμφο, να αυξηθεί η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, να απομακρυνθούν οι τοξίνες, ενώ με τις πιέσεις σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου και του λαιμού, αυξάνεται η μικροκυκλοφορία, μειώνοντας την ένταση και δίνοντας έντονη λάμψη.

www.ladylike.gr/

Δηλητήριο φιδιού-Σέρουμ άμεσου αποτελέσματος. Ελιξίριο φυσικού μπότοξ.

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr