Αντιστρέψτε την γήρανση με αυτήν τέλεια σπιτική μάσκα.

Αντιστρέψτε την γήρανση με αυτήν τέλεια σπιτική μάσκα.

 

Αν θέλετε να έχετε σούπερ περιποιημένη επιδερμίδα με φανταστική λάμψη και ελαστικότητα αυτή είναι η κατάλληλη μάσκα ομορφιάς. Δημιουργεί και αυξάνει το κολλαγόνο αλλά αυτό που θα σας ενθουσιάσει είναι η φανταστική και απαράμιλλη φωτεινότητα που κερδίζει η επιδερμίδας μας με την εφαρμογή της .

Αντιστρέψτε λοιπόν τον χρόνο…

Πρέπει εδώ να επισημανθεί ότι εάν έχετε  λεπτές γραμμές ή ρυτίδες στο πρόσωπό σας, αυτό οφείλεται στην έλλειψη ενυδάτωσης και της απαραίτητης υγρασίας. Η παρακάτω μάσκα έρχεται να αποκαταστήσει αυτές τις ελλείψεις με τον πλέον φυσικό τρόπο.  Αποτελείται από πολύ δυναμικά συστατικά στην φυσική τους μορφή που θα σας βοηθήσουν να επιβραδύνετε τη διαδικασία της γήρανσης και να αφαιρέσετε τις λεπτές γραμμές που οδηγούν την επιδερμίδα μας σε κούραση και εξασθένηση. Μπορείτε να την κάνετε άνετα 2 φορές την εβδομάδα.

Συστατικά που χρειάζεστε

-1 κουταλάκι κακάο σε σκόνη

-1 κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτος

-Μέλι κατά προσέγγιση (όσο κρίνετε ώστε να είναι εύχρηστο)

Ανακατέψτε αυτά τα συστατικά και αφήστε το μείγμα στο πρόσωπό σας για 20-30 λεπτά. Μπορείτε να απλώσετε την μάσκα αυτή και κάτω απο τα μάτια αρκεί να είστε σε ήρεμη κατάσταση. Με την εφαρμογή αυτής της μάσκας στο πρόσωπό σας ως τακτική συνήθεια της εβδομάδας σαν μια όμορφη ρουτίνα που σας κάνει ομορφότερη, θα παρατηρήσετε τεράστια διαφορά στην εμφάνισή σας. Επιπλέον αυτή η μάσκα προσώπου είναι γεμάτη με αντιοξειδωτικά.

Έξτρα μυστικό ομορφιάς που θα σε αφήσει άναυδη!

Έχεις σηκωθεί κουρασμένη με σκοτεινό βλέμμα και θαμπή όψη; Κανένα πρόβλημα! Κάνε το εξής για άμεση αποκατάσταση που θα σε μαγέψει

Πάρε ως πρωινό και μην φας τίποτα άλλο για 2 ώρες παρά μόνο αυτό. Ξεφλούδισε μια ώριμη μπανάνα (ή έστω σε όποιο  βαθμό ωριμότητας προτιμάς) και βούτηξε την μέσα σε σκόνη κακάο. Αυτό το διατροφικό μυστικό,  όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται θα σου προσφέρει άμεση επανόρθωση της επιδερμίδας σου. Βούτηξε την μπανάνα σου στη σκόνη του κακάο τουλάχιστον τρεις φορές. Μετά από 1 με 2 ώρες όταν θα κοιταχτείς στον καθρέφτη θα εκπλαγείς!

Σημείωση: δεν είναι όλες οι σκόνες κακάο πικρές ούτε έχουν την ίδια γεύση αναζητήστε την κατάλληλη εταιρεία για εσάς. Επιπλέον η πολύ ώριμη μπανάνα όταν ανακατεύεται με το κακάο μοιάζει με γλυκό.

Ζωή Κυροπούλου

Ρωτήστε ή ενημερώστε τον ειδικό που σας παρακολουθεί.

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr